شما نمی توانید ضرب و شتم یک مرزه babka

اگر شما احساس می کنید میل برای multiday نان-پخت پروژه, اما شکلات babkas بیش از حد شیرین و ترد sourdoughs بیش از حد نیازمندان من یک قرص نان برای شما. این یک مرزه ریکوتا پر babka که جذب و مراقبه اما نه در همه آنها. به سادگی پاره گرم سیر معطر نان با دست های خود را تهیه مخمر و آرد به خوبی به ارزش جستجو. و برش را برای بهترین ساندویچ پنیر کبابی ،

تفاوت بین این babka خمیر و نان مرزه doughs مانند focaccia یا خمیر پیتزا است که babka نرمتر ، eggier و کل خیلی بیشتر اذوقه و نوشابه. اما در همین غنای به معنای آن طول می کشد زمان خود را به افزایش به خصوص اگر اتاق سرد است.

اجاق گاز خود را با نور روشن شده است که یک مکان ایده آل برای اجازه دهید خمیر افزایش یابد. یا اگر که با این حال یکی دیگر نان موز و یا یک لازانیای انتخاب هر گرم پیش نویس-نقطه به صورت رایگان.

فکر می کنم از کاسه خود را از خمیر مانند یک گربه به دنبال یک محل به چرت و پهلو آن را در بالای یخچال خود را در یک گوشه از نیمکت خود را در آن نقطه روشن از نور خورشید در فرش پیچیده شده در پتو. این افزایش می تواند دو یا سه ساعت و خمیر ممکن است دو صورت فله. اما باید پف دار طرز محسوسی.

سپس دوم افزایش انجام شود بهتر است در یخچال به مدت یک شب. بلند و آهسته تخمیر توسعه عطر و طعم نان. اما اگر شما در عجله هستید و شما می توانید دور با چهار ساعت.

همانطور که برای پر کردن آن را ساده و سازگار مخلوط ریکوتا مشخصی با پارمسان خرد شده سبزی alliums و اختیاری ژامبون یا زیتون به آن را شورتر. اگر شما لازم نیست که ریکوتا, هر, خامه, پنیر تازه کار خواهد کرد: نرم بز و پنیر و پنیر خامه ای یا پنیر. فقط مطمئن شوید که پنیر در دمای اتاق و یا از آن خواهد شد بیش از حد سخت به گسترش است.

واقعا تنها کمی از روی حیله و تزویر چیزی که در مورد این babka اگر شما هرگز ساخته شده babka قبل از شکل دادن آن است.

وجود دارد مقدار زیادی از فیلم ها و عکس بر روی اینترنت. اما راستش مهم نیست که چگونه شما شکل آن است. تا زمانی که پر است نورد در خمیر و خمیر پخته شده در ماهی تابه آن را خوب خواهد شد. با آن اذوقه و نوشابه پارمسان-خالدار پوسته آن را به نگاه زرق و برق دار مهم نیست که چگونه از آن بیرون می آید. و این طعم را حتی بهتر است.

دستور العمل: قشنگ Babka با ریکوتا و گیاهان

عملکرد: 8 نفر

مجموع مدت زمان: 3 1/2 ساعت به علاوه افزایش

مواد تشکیل دهنده

برای خمیر:

  • 1/3 فنجان/80 میلی لیتر شیر کامل
  • 1 1/2 قاشق چای خوری خشک فعال یا مخمر فوری
  • خرج کردن قند
  • 2 1/2 فنجان/310 گرم آرد نان یا استفاده از همه منظوره
  • 1 قاشق چای خوری نمک دریا خوب
  • 2 تخم مرغ بزرگ در دمای اتاق به آرامی ضرب و شتم
  • 1/4 فنجان/55 گرم کره بدون نمک در دمای اتاق به علاوه موارد بیشتر به عنوان مورد نیاز

برای پر کردن:

  • 1 فنجان/230 گرم ریکوتا تازه و یا استفاده از پنیر نرم پنیر بز یا پنیر خامه ای
  • 1/4 فنجان/25 گرم پارمسان رنده شده به علاوه موارد بیشتر برای آبپاش
  • 3 قاشق غذا خوری ریز خرد شده گیاهان مانند ریحان, نعناع, جعفری, برگ آویشن یا گشنیز یا ترکیبی
  • 1 پیازچه ریز خرد شده
  • 1 میخک سیر ریز رنده شده
  • 2 قاشق غذاخوری ژامبون خرد شده prosciutto کالباس یا زیتون (اختیاری)
  • نمک دریا خوب و تازه زمین فلفل سیاه برای طعم و مزه

جهت

1. در یک ماهی تابه کوچک در stovetop و یا در یک کاسه در مایکروفر گرم شیر تا ولرم و داغ است (در حدود 110 درجه). اضافه کردن مخمر و کمی شکر و اجازه نشستن به مدت 5 تا 10 دقیقه تا زمانی که کمی کف آلود.

2. در کاسه همزن برقی مجهز به قلاب خمیر یک پردازنده مواد غذایی و یا با استفاده از یک کاسه و یک قاشق چوبی مخلوط آرد و نمک. ضرب و شتم و یا روند در مخمر مخلوط و تخم مرغ تا زمانی که خمیر در می آید با هم در یک توده نرم و حدود 2 دقیقه است. این خوب است اگر کمی آرد باقی مانده در پایین کاسه.

3. اضافه کردن نیم کره و ضرب و شتم تا زمانی که خمیر صاف و الاستیک حدود 3 دقیقه انصراف پایین دو طرف کاسه با یک کاردک به عنوان مورد نیاز است. ضرب و شتم در بقیه کره و همچنان به ضرب و شتم تا زمانی که خمیر چسبناک دیگر 5 تا 7 دقیقه. در این مرحله تمام آرد باید کار به خمیر. اگر نه اضافه کردن یک یا دو قاشق چای خوری از آب و ضرب و شتم برای یک دقیقه یا بیشتر.

4. کره را در یک کاسه تمیز. فرم خمیر را به یک توپ و رول آن را در اطراف کاسه بنابراین همه طرف کره. پوشش کاسه با یک بشقاب یا ظرف حوله و اجازه دهید خمیر افزایش گرم, پیش نویس-محل رایگان مانند داخل خاموش فر با فر و نور تا زمانی که آن را پاف و بالا می رود در هر نقطه از 1 1/2 تا 3 ساعت. آن را نمی ممکن است در bulk اما آن را باید افزایش یابد.

5. مطبوعات خمیر را با دست های خود را به اخراج, هوا, پوشش کاسه و دوباره در یخچال به مدت یک شب. (در خرج کردن شما می تواند لرز خمیر برای 4 ساعت, اما آن را نمی خواهد به توسعه به عنوان مقدار عطر و طعم.)

6. آماده پر کردن: در یک کاسه متوسط مخلوط همه مواد تشکیل دهنده تا صاف. طعم و اضافه کردن نمک و فلفل سیاه (در صورت نیاز). (اگر شما با استفاده از ژامبون یا زیتون, شما احتمالا نمی خواهد نیاز به نمک بیشتر.) پر کردن تهیه می شود تا 2 ساعت جلوتر و یخچال.

7. کره 9 اینچ قرص نان تابه و سپس خط با کاغذ, روم 2 اینچ از برآمدگی برای کشیدن babka از بعد.

8. قرار دادن خمیر بر روی سطح floured و رول آن را به یک 9-توسط-17-inch مستطیل. گسترش پر کردن به طور مساوی بر روی خمیر رفتن تمام راه را به لبه. با شروع از یک طرف رول را به یک مارپیچ محکم وارد شوید. آوردن یک پایان از ورود به سیستم به ملاقات کند و سپس پیچ و تاب خمیر جوانه با هم به پایان می رسد به مهر و موم.

9. جای خمیر را به تابه آماده شده. آزادانه پوشش با یک حوله آشپزخانه تمیز و اجازه افزایش را در یک محل گرم به صورت 1 به 1 1/2 ساعت تا زمانی که پف کرده. (آن را نمی خواهد کاملا دو.)

10. حرارت فر را با 375 درجه است. برس بالای babka بیشتر با کره نرم شده و نم نم با پنیر پارمسان. پخت تا بالا عمیقا طلایی قهوه ای 35 تا 45 دقیقه. این babka باید صدای توخالی اگر شما ضربه بزنید و آن را در پایین و یک بار آن را نسوز بی شکل. فوری-خواندن دماسنج درج شده در این مرکز را بخوانید 185 درجه است. انتقال به یک سخت بازپرسی کردن از سیم. Babka است بهترین خدمت هنوز کمی گرم است.

tinyurlis.gdclck.ruulvis.net

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>