هر کسی که نشان می دهد تا برای شام ؟ رستوران در بمبئی در سراسر جهان نگاهی به آینده با ترس و امید

هر کسی که نشان می دهد تا برای شام ؟ رستوران در بمبئی در سراسر جهان نگاهی به آینده با ترس و امید – شیوه زندگی

به روز شده: مارس 03, 2020, 08:21 IST | Phorum دلال | بمبئی

ایمنی مهم اما ناهار خوری دستورالعمل را لذت از غذا خوردن ؟ آشپز-رستوران در هند و در سراسر جهان بحث یک پست-مستند آینده.

(Left) Currently, Asian fine dine restaurant House of Mandarin has seven people working in the kitchen, including chefs and the housekeeping team led by Chef Subhash Kunche. On the service side, five people handle order taking and delivery. The team stays in staff accommodation close to the restaurant. The kitchen works differently now, with regard to protocol and sanitation. Hydrogen peroxide solution is sprayed before the staff enters. All surfaces are washed with hot soapy water and sanitised with a chlorine solution. Knives and chopping boards are rinsed and placed in a sanitising chlorine solution. Walls, tiles, pan handles, wash basins, gas knobs and all indirect contact surfaces are wiped down with a chlorine solution. While the kitchen is operational, work surfaces are sanitised every hour. Masks, face shields and hair nets are worn at all times. Precautions are taken even while receiving vegetables, poultry and seafood. All packaging is discarded and contents are then washed. Staff temperatures are measured and recorded when they report for duty. Staff is not allowed to wear uniforms outside the restaurants and have to carry a change. Body temperature of delivery boys from aggregators is recorded. If the temperature is high, the aggregator is contacted for a replacement delivery boy to complete the delivery. Pic/ Ashish Raje

(سمت چپ) در حال حاضر خوب آسیایی ناهار خوردن در رستوران خانه ماندارین دارای هفت نفر مشغول به کار در آشپزخانه از جمله آشپزی و خانه داری تیم به رهبری توسط آشپز Subhash Kunche. در سمت سرویس پنج نفر رسیدگی گرفتن سفارش و تحویل. این تیم باقی می ماند در ستاد اسکان نزدیک به رستوران. آشپزخانه متفاوت کار می کند در حال حاضر با توجه به پروتکل و بهداشت. محلول پراکسید هیدروژن اسپری قبل از کارکنان وارد می شود. تمام سطوح شسته شده با آب گرم و صابون و sanitised با کلر حل است. چاقو و تخته سفت هستند شستشو داده و قرار داده شده در یک sanitising کلر حل است. دیوار, کاشی, pan دسته شستشو حوضه گاز دستگیره و تمام غیر مستقیم تماس با سطوح پاک کردن با کلر حل است. در حالی که آشپزخانه است عملیاتی سطوح کار sanitised در هر ساعت. ماسک صورت سپر و مو شبکه فرسوده در تمام زمانها. اقدامات حتی در حالی که از دریافت سبزیجات و مرغ و غذاهای دریایی. همه بسته بندی است دور انداخته و مطالب و سپس شسته شود. کارکنان درجه حرارت اندازه گیری و ثبت شد زمانی که آنها گزارش به وظیفه. کارکنان مجاز به پوشیدن لباس در خارج از رستوران و باید برای انجام یک تغییر دهید. درجه حرارت بدن از تحویل پسران از aggregators ثبت شده است. اگر درجه حرارت بالا خبرخوان تماس برای جایگزینی تحویل پسر به تکمیل و تحویل. عکس/ Ashish Raje

وجود دارد مجموعه ای از زیر لیوانی در الکس سانچز را Kala Ghoda اغذیه فروشی و مشروب فروشی نوار Americano که حمل ایتالیایی گفت: Avere بیمار prosciutto sugli occhi. به این معنی که ژامبون بیش از یک چشم بود. آنچه در آن اشاره به این است که از خواب بیدار به بی ادب واقعیت است.

آشپز-رستوران از سان فرانسیسکو که شهرت در بمبئی مواد غذایی و نوشیدنی, چشم انداز به عنوان یک 26 ساله می داند که آن را به سختی به قبول این حقیقت جدید. در ماه مارس سال 2019 پس از یک فرصت مطالعاتی از کشف خود و سفر از طریق ایتالیا و بازگشت او به این شهرستان به انجام آنچه همه سرآشپزها رویای راه اندازی رستوران خود را. او از رفتن به خدمت آمریکا-الهام کرایه ایتالیایی و کلاس جهانی کوکتل در پر زرق و برق در جنوب بمبئی پاسگاه در Kala Ghoda است که طراحی شده برای جشن مشترک فضاهای طریق یک جامعه جدول و استراحت خود را از آرنج ایستگاه در پنجره alcoves مناسب برای جفت.

پس از فوق العاده یک سال اجرا با استفاده از جداول به فروش می رسد روز در یک ردیف Americano می ایستد توقیف مانند بسیاری دیگر خوب ناهار خوردن آدرس در یک مستند که امیدوار است برای جلوگیری از گسترش این کروناویروس در هند یکی از بدترین آسیب دیده شهرستانها. او آگاه است که از آن می گذرد به مراتب از بازگشت به کسب و کار هنگامی که محدودیت های بلند. کتک اقتصاد و سفت و سخت هنجارهای ایمنی نمی تواند یک رستوران را با بهترین دوستان است. “ما در ایجاد شده در این نوع از رستوران ما می خواهم برای رفتن به چیزی منحصر به فرد است که ارزش افزوده به جامعه است. ما در هیچ عجله برای تغییر آنچه که ما ساخته شده است,” او می گوید: در مورد کسب و کار راه اندازی با شریک Mallyeka Watsa. در حالی که برخی از بالا پایان رستوران ها ممکن است در نظر تعویض به تحویل خانه, مدل سانچز نمی توانید تصور کنید که این اختراع مجدد است. “ما نمی بینیم Americano جا به سفت, جعبه,” او می گوید: های که او بعید است که باز برای کسب و کار تا زمانی که آن را می توانید انجام دهید تا به عنوان مفهوم اصلی است. او با توجه به یک جداگانه تحویل-فقط ایده.

Chef-restaurateur Alex Sanchez and Mallyeka Wasta cannot imagine offering Americano’s fare via delivery. They say, they will wait until the one-year-old bistro-bar can open doors in its original avatar. FILE PIC/BIpIN KOKATE
آشپز-رستوران الکس سانچز و Mallyeka Wasta نمی توانید تصور کنید که ارائه Americano را کرایه از طریق تحویل. آنها می گویند آنها را به صبر کنید تا یک سال اغذیه فروشی و مشروب فروشی-نوار می تواند باز کردن درب اصلی آن آواتار. فایل Pic/ Bipin Kokate

سوال در سانچز ذهن نیز موضوع بحث در یک وبینار برگزار می شود هفته گذشته در هنگ کنگ بر اساس مستقل استراتژیک بازاریابی و ارتباطات مشاوره CatchOn— می تواند صنعت رستوران, زنده ماندن COVID-19? در این پنل بودند پیتر Kreiner مدیر عامل و شریک در Noma, گروه, دانمارک; Mark Canlis صاحب Canlis نیویورک ; سید Asim Hussain, co-founder, سیاه گوسفند رستوران های هنگ کنگ; لوح Lik پنگ, موسس, راهنمای تلفن موجود نیست مجموعه, هنگ کنگ; گاریما آرورا, سرآشپز اجرایی و بنیانگذار Gaa بانکوک و آلن Lo, بنیانگذاران, Duddells سنگاپور.

صنعت مواد غذایی و آشامیدنی در سراسر جهان برای اولین بار به یک ضربه پس از کشورها اعلام کرد یک مستند پس از آن متکی بر جریان نقدی. برخی از دولت ها از جمله در سنگاپور و دانمارک و انگلستان و استرالیا شده اند فعال در ارائه کمک های اولیه. در سنگاپور دولت تحت پوشش 75 درصد از کارگران حقوق و دستمزد. آن نیز ساخته شده آن را غیر قانونی برای صاحبخانه به پا زدن کردن مستاجران برای شش ماه آینده در صورتی که ثابت کند که کسب و کار خود شده است برخورد با این بیماری همه گیر. دولت دانمارک نیز به پوشش حقوق و دستمزد. “همه سرآشپزها ما آشپز و مقابل خانه تیم جبران شده است به یک کلاه $4,500 تومان در ماه با هدف حفظ به عنوان بسیاری از مردم که ممکن است می گوید:” Kreiner که سران این گروه اجرا می شود که وابسته مکه به رهبری آشپز رنه Redzepi که تفسیر مجدد از نوردیک آشپزی برنده سازگار جوایز از جمله قرار دادن این رستوران در شماره 2 در بهترین رستوران ها در جهان در فهرست سال گذشته است. Kreiner اضافه می کند که آنها نیز بهره مند از هزینه های ثابت بسته جبران خسارت را پوشش می دهد که اجاره و هزینه های, اما تولید نمی کند. در هنگ کنگ لو به راه اندازی یک کمپین به نام صرفه جویی در دلار هنگ کنگ F&B, صدای 600 رستوران در شهر. او استدلال می کند که برای حفظ جداول 1.5 متر از هم جدا و محدود برای هر فرد رزرو به چهار مهمانان امر به کوچک محلی از eateries و نیست و امکان پذیر برای ناهار خوردن در رستوران ها و کافه کوکتل. “ما می خواهم به جای یک گام قاطع گرفته شده مانند خاموش کردن این شهر به طور کامل برای 40 روز و جبران دستمزد در 50 درصد است. در دور اول امداد آمد و در قالب حقوق و دستمزد یارانه ها تا $10,000-30,000 تومان (یکی کردن امداد رسانی به تمام رستوران ها) و دولت حمایت وام. اما این اصلا به ما می آیند تا ماه ژوئن. چگونه می توانید پول نقد کسب و کار برای زنده ماندن بعد از 60 روز؟”

Riyaaz Amlani
Riyaaz Amlani

یک نظرسنجی او انجام شده میان 600 رستوران به نمایندگی از 10 ، 000 کارگران انداخت تا نتایج زیر. پنجاه و هفت درصد گفت: کسب و کار متوقف شده بود 60 درصد; 99 درصد گفت: نه به اندازه کافی پشتیبانی از دولت; 58 درصد گفت: آنها اجاره شده بود به مقدار بیش از 30 درصد از درآمد.

حسین که شرکت بوده است مشاوره هنگ کنگ دولت از طریق فرایند اشاره کرد که اجاره پشتیبانی خود را پیشنهاد. در آسیا و اجاره پشتیبانی بسیار مهم است از آنجا که نرخ برخی از بالاترین در جهان است. هنگ کنگ همواره صاحبخانه بازار است. اجاره حفاظت شماره یک در لیست. ما باید bailiffs ضربه زدن در درب ما و ما نیاز به کمک با که می گوید:” حسین.

pic

در حالی که در هند رستوران آمد و با هم در زیر انجمن ملی رستوران از هند چتر به درخواست برای اجاره و مالیات بر چشم پوشی صاحبخانه نیز با هم متحد ایجاد واتساپ گروه به تجمع. “صاحبخانه باید وام برای پرداخت در قالب LRDs (اجاره اجاره تنزیل و یا وام در برابر اجاره) و برای مثال اگر یک رستوران شد و پرداخت آنها R12 لاخ در اجاره در هر ماه بود که کارگردانی به بانک به عنوان وام پرداخت چگونه خواهد صاحبخانه را با پایین تر اجاره ؟” می پرسد: Chirag Maru واقعی املاک و متخصص. در نظر او صاحبان املاک و مستاجران را مجبور به نشستن و کار کردن یک وضعیت برنده-برنده است. “برای شش ماه اول اجاره نیاز به renegotiated و حرکت به تخت و به اشتراک گذاری درآمد برای حمایت از رستوران; که می تواند 10-14 درصد بسته به رستوران رده. اگر صاحبخانه می دهد تخفیف سنگین در شش ماه اول این رستوران ارائه می دهند بالاتر درآمد های سود در نیمه دوم یک بار footfalls آمده است. ایده آل سناریو است که در آن بانک نیز طول می کشد یک ضربه و ارائه می دهد یک فرمت در مهلت قانونی,” او می گوید.

با توجه به Maru این مذاکره دوباره از اجاره بستگی به عوامل بسیاری از جمله موفقیت های گذشته و سابقه پرداخت از رستوران با نام تجاری قبل از Coronavirus. به طور مشابه, رستوران را به مذاکره مجدد اجاره خود را به حفظ.

با توجه به منابع برآورد افت در املاک و مستغلات اجاره از 35 درصد است به احتمال زیاد. قبل از تاج Colaba شد Rs 12 لیتر در هر ماه کمتر پارل شد Rs 12-13L, Bandra و BKC در R15-16 ل و پوی در Rs 9-15L برای 3000 فوت مربع فضا Karan Khetarpal صاحب لودگی قاشق و خانه ماندارین می گوید: “ما در حال مذاکره با ما صاحبخانه به کاهش اجاره. در حالی که برخی از آنها دلسوز و آماده برای صعود 50 درصد و یا در نظر گرفتن سهم درآمد برای چند ماه آینده برخی از unorganised بخش بی امان هستند.” یک گزینه خواهد بود برای BMC به صرف کردن اموال مالیاتی برای صاحبخانه بهره مند است که می تواند به مستاجران/رستوران از طریق کاهش اجاره برای آزاد کردن جریان پول نقد و اجازه پرداخت حقوق و فروشنده تحویل. او می گوید: ما اعلام کرده 2.2 تریلیون دلار بسته است که 800 میلیون دلار شامل وام صفر درصد بهره. “شبیه به مزایای بیکاری ارائه شده در ما اینجا کارمند اندیش صندوق سازمان (EPFO) برنامه می تواند کمک به سمت دستمزد پرداخت,” او می گوید.

Peter Kreiner of The Noma Group, Copenhagen, says they have benefited from the fixed cost compensation package, which covers rent and lease, but the restaurant itself has decided to keep the kitchen working, making meals for the staff to pick up and take home. Dining has been shut temporarily. Switching to “family mode”, they say, they will continue to pay the staff’s supplementary private health insurance
پیتر Kreiner از Noma, گروه, کپنهاگ می گوید: آنها بهره مند از هزینه های ثابت بسته جبران خسارت را پوشش می دهد که اجاره و اما رستوران خود تصمیم گرفته است برای نگه داشتن آشپزخانه کار ساخت وعده های غذایی برای کارکنان را انتخاب کنید و به صفحه اصلی. ناهار خوری بسته شده است به طور موقت. تعویض به “خانواده حالت” آنها می گویند آنها ادامه خواهد داد به پرداخت کارکنان تکمیلی بیمه درمانی خصوصی

در ماه فوریه زمانی که گزارش این ویروس شروع به ریختن جدا از توجه به درجه حرارت بدن از مهمانان حسین معرفی سلامتی اعلامیه فرم است که آنها تا به حال برای پر کردن برای اطمینان از ایمنی کارکنان رستوران. “در ابتدا ما تبدیل کردن نزدیک به 50 مهمان یک شب وجود دارد و واکنش. اما ما بدهکار آن را به تیم ما,” او می گوید.

Noma یکی از اولین رستوران به اعلام تعطیلی کامل آن رستوران و نانوایی در کپنهاگ شش هفته پیش. در زمان دولت تعطیل مدارس و بسته کرد. Kreiner می گوید: “ما نمی دانیم که تمام جزئیات آن. نگرانی اصلی بود و رفاه کارکنان. با گردشگران شامل یک تکه بزرگ از مهمانان ما, ما تصمیم گرفت تا آن حس را ندارد به شروع صفحه اصلی تحویل برای مردم محلی است.”

Rahul Akerkar’s one-year-old restaurant Qualia, which presents modern food with local flavours, may gain eventually by making room for social distancing and maintaining hygiene standards in the post-COVID 19 world. FILE PIC/PRADEEP DHIVAR
Rahul Akerkar یک سال از رستوران Qualia, کدام ارائه, مدرن, مواد غذایی با طعم محلی ممکن است به دست آوردن در نهایت با ساخت اتاق برای اجتماعی فاصله و حفظ استانداردهای بهداشت در پست COVID 19 جهان است. فایل عکس

پس این مستند یکی از کارکنان عضو در Noma همچنان به وعده های غذایی در رستوران برای کارکنان می آیند و انتخاب کنید تا خانواده بخش. حتی کارمندان سابق تمدید شده است این بهره مند شوند.

Burnt by Unlisted Collection in Singapore by Loh Lik Peng
سوخته توسط لیست نشده مجموعه در سنگاپور توسط لوح Lik پنگ

با توجه به پنگ در سنگاپور حتی سه-میچلین ستاره رستوران در آغوش مدل تحویل. “من فکر می کنم این مدل که در آن ما انتظار داریم مردم به جمع آوری تغییر خواهد کرد به طور دائم. حتی پس از پایان همه گیر, تحویل, ادامه خواهد داشت و از جنبه های مهم کسب و کار رستوران” او فکر می کند.

در Canlis یک زن 70 ساله, ناهارخوری زیبا, موسسه در نیویورک, تیم مقعر سه مفاهیم جدید با هدف نگه داشتن کارکنان شاغل—یک takeout بستنی خط همبرگر و سیب زمینی سرخ کرده, مشترک, نان شیرینی حلقوی و ساندویچ ریخته و در نهایت تحویل منو. “ما تا به حال قوانین جدید برای بازی با ما به بررسی منابع ما بود. ما خوش شانس بودند که شهر به حمایت از حرکت می کند. در حالی که کارکنان آشپزخانه رفت و با کار خود را جلو خانه بچه ها در زمان روی کار تحویل سفارشات. البته خطرات وجود دارد. این زمان برای ناهارخوری, فراموش, ناهارخوری زیبا. اما به نظر می رسید مانند یک زندگی قایق ما می تواند هاپ به می گوید:” Canlis.

Loh Lik Peng
لوح Lik پنگ

مانند Noma Gaa در بانکوک که تساوی در آن بمبئی آشپز-صاحب ریشه های هندی, تصمیم برای دور ماندن از تحویل. “بله ما اولین غریزه بود برای باز کردن برای تحویل و انطباق با زمان. اما من در زمان به حساب وضعیت سلامت جلوتر از ما می گوید:” Arora هند اولین زن آشپز را به نفع خود یک ستاره میچلین.

کسانی هستند که استدلال می کنند که تحویل می رویم به طور طبیعی جدید و آن زمان است که رستوران ها و aggregators بررسی مجدد خود را به رابطه جنسی داغ-رابطه جنسی سرد رابطه است. جالب است که دو سال پیش حسین که گوسفند سیاه و سفید مهمان نوازی اجرا می شود 50 میلادی آغاز شده خود را تحویل بازو به نام گوسفند سیاه و سفید بروید. “ما حتی حق بیمه ما علامت های تجاری مانند جدید پنجاب خانه و Belon در آن است. نه هر کس پهنای باند برای انجام این کار ، این مجموعه را مجبور به دوباره بررسی هزینه های آنها در حال شارژ در این محیط. اضافی حاشیه ای درآمد که خبرخوان نرم افزار را رستوران نمی کند ترجمه به حاشیه سود.” بیشتر تخمین می زند در حالی که در یک رستوران در بمبئی باعث می شود R1,500 از یک ناهار خوردن-به منظور آن را تنها در حدود 300 تومان از تحویل.

Ankit Mehrotra, Dineout
Ankit Mehrotra, Dineout; Karan Khetrapal خانه ماندارین

در تایلند, دولت معرفی یک گروه ناظر برای نظارت بر خبرخوان فعالیت است. آنها جریمه شد زمانی که آنها افزایش هزینه ها از 20 درصد به 40 درصد (در حال حاضر در پوش 30). “Aggregators ارائه شد بیمه سلامت, ایمنی دنده و sanitisers به تحویل جلو آستر. در بانکوک در حال حاضر هفت شرکت های مختلف. بنابراین آنها نگه داشتن قیمت های خود را رقابتی پایین می گوید:” Arora از aggregators در تایلند است.

اما درست مثل رستوران صاحبان خبرخوان سر می گویند که آنها گرفتار شده بودند آماده نشده است. Ankit Mehrotra موسس Dineout ادعا می کند کسب و کار پایین است و 95 درصد است. “اگر هیچ کس می رود, چگونه می توانیم کار می کند ؟” او در شگفتی.

خبرخوان نرم افزار که شروع به کشف سیستم عامل شاهد رونق در چند سال گذشته تولد تخفیف آنلاین بازی. “تخفیف وجود دارد نمی خواهد مانند آنها را قبل از این مستند. امتیاز کارت [Dineout صاحب لذیذ گذرنامه] که ارائه تخفیف در بالا انتخاب پایان گردش ایستاده لغو شده است ، برنامه ای برای دوباره اختراع هستند. تماس با ما ناهار خوری که در آن مصرف کننده می تواند یک جدول چک کنید منو سفارش و حتی پرداخت دیجیتالی در برنامه است که برنامه ریزی شده است.”

Gaggan Anand’s protege, Mumbai-born Garima Arora who runs the award-winning Gaa in Bangkok says she going to have to rethink her business model given that tourists accounted for much of the footfall. She says, “Will locals pay $200 for a dish? I doubt it.”

Khetarpal به نقل نمونه هایی از Doordash در آمریکا و انگلستان است که کاهش آن کمیسیون 50 درصد است. در سان فرانسیسکو دولت محلی دارای درپوش قرار داده تحویل کمیسیون. در هند خبرخوان کمیسیون به طور متوسط در حدود 25 درصد و رستوران ها استدلال می کنند که آنها را کمی به حمایت از صنعت آنها بستگی دارد. در ضمن در لباس “تماس با ما ناهار خوری”, خبرخوان برنامه های مشتاق هستند برای سود کردن ناهار خوردن-در بخش با نگاه کردن به یک برش از 5 درصد در خدمات ارائه شده که در واقع رستوران ها ارائه همان صورت رایگان.

یک هفته به ملی مستند در هند پس از آنکه دولت اعلام کرد اجازه برای تحویل مواد غذایی aggregators و رستوران دیدم امید. اما زمانی که یک پیتزا تحویل پرسنل در دهلی نو کار برای Zomato آزمایش مثبت برای COVID-19 در آوریل 16 و 72 خانواده او تحویل داده شد قرار داده و به خود و قرنطینه آن فرستاده همه را به وحشت. Mehrotra معتقد است این تنها تکنولوژی است که می تواند انداختنش اعتماد به نفس را در مشتری یک بار دیگر. او در مورد امکان رستوران نصب دوربین های داخل آشپزخانه اجازه می دهد تا در زمان واقعی خوراک آماده سازی مواد غذایی به رله در Dineout برای مشتریان را ببینید. نصب و راه اندازی از اشعه ماوراء بنفش sterilisers برای پاکسازی کارد و چنگال است یکی دیگر از تلاش برای بالا استانداردهای بهداشت.

Gaggan Anand’s protege, Mumbai-born Garima Arora who runs the award-winning Gaa in Bangkok says she going to have to rethink her business model given that tourists accounted for much of the footfall. She says, “Will locals pay $200 for a dish? I doubt it.”
Gaggan آناند را تحت الحمایه بمبئی متولد گاریما Arora اجرا می شود که برنده جایزه Gaa در بانکوک می گوید او در حال رفتن به مجبور به تجدید نظر او مدل کسب و کار با توجه به این که گردشگران اختصاص خیلی بلند. او می گوید: “مردم محلی خواهد پرداخت 200 دلار برای یک ظرف ؟ من شک دارم.”

هند یکی از موفق ترین مهمان نوازی کارآفرینان Riyaaz Amlani از مترادف دستباف رستوران می گوید: “زیرساخت های مورد نیاز برای اجرا تحویل است خام در حال حاضر در نظر من است.” Amlani می بیند مستقیم سفارش از رستوران ها به عنوان آینده است. “رستوران ها را مجبور به تمرکز صرفا بر روی ساختمان این اعتماد مشتری. رستوران ها که نمی باید اعتماد عامل رنج می برند. این مجموعه می تواند یک پلت فرم کشف اما که در آن است. مشتریان باید سفارش به طور مستقیم از رستوران. ما باید 50 درصد کارکنان از کار برای لحظه ای آنها را می توان مورد استفاده برای تحویل مثلا. ما لازم نیست aggregators. ما overpaying آنها به هر حال. چرا باید از رستوران ها که ارائه خدمات در داخل [موسسات خود را] نمی شود قادر به ارائه آن در خارج به مصرف کنندگان؟”

Amlani است که در طرف مقابل از بیشتر وقتی که می آید به پیش بینی آینده خوب ناهار خوردن در رستوران ها. او معتقد است که آن را در سطح میانی بازار در واقع آن را ببینید بیشترین فرسایش. “[ناهارخوری زیبا] امن تر است ذاتی اعتماد ارزش. من هیچ فورچون تلر اما این احتمال وجود دارد که یکی در چهار رستوران خواهد شاتر. مردم خانه های خود را بر روی وام مسکن برای شروع و رستوران ها و کارگران در حال رفتن به شغل و به ما رسیده به اوج [عفونت] نشده است. این دوران سخت هستند.”

سرآشپز و مالک تحتانی پارل را Qualia, Rahul Akerkar است معمول خود را کاندید خود زمانی که او می گوید: در کوتاه مدت “این بخش است fu**اد. زیرا مردم نمی کسب درآمد به اندازه آنها صرف نیست و به اندازه. تا زمانی که آنها پیدا کردن شجاعت به خارج موجود high-end رستوران که مدل کسب و کار حول خانه ناهار خوری و یک فهرست شراب را باید برای آن صبر کنید. اما در دراز مدت آن بالا است ناهار خوری که ایستاده یک فرصت بهتر. “آن را به یک سرعت آهسته تر و فضای جادار جداول اجتماعی فاصله. شما می توانید استطاعت کوچکتر خوب ناهار خوردن در فضا با 30 تا 40 جلد” او فکر می کند. در حال حاضر او در حال کار بر روی یک تحویل منو با ساده ارائه شده است. “ایمنی می آید اما هیچ کس می خواهد یک فضانورد در دستکش خدمت به آنها را در یک خوب ناهار بخورم.”

پست مستند نقاب سرور و عملکرد مانند آزمایشگاه است به مانند یک comon دید. Gaurav Gidwani از بودجه نوار زنجیره نوار بورس می گوید اجتماعی فاصله و اقدامات ایمنی را به تماس های شخصی است. “ما موجودات اجتماعی و در نهایت مردم می خواهند به گام. قوانین ایمنی به این معنی است که خدمات خواهد بود swifter و تعاملات خواهد بود پیشتر. کاهش پوشش 50 درصد ترجمه به 50 درصد افت در فروش. با هر فرد برای رزرو فقط تا چهار نفر شام را به برنامه ریزی و زمان خود را به گردش. جامعه جداول هستند!”

شریک در زیتون و آشپز-صاحب میمون نوار و نان تست و تونیک مانو چاندرا می گوید اگر هر کس به فکر تحویل بازیکنان در یک حمام خون. قبل از مستند ناهار خوردن-ins به دست آورده 50 درصد از درآمد حاصل پس از فروش الکل با تحویل در آینده در کسب و کار الگوی. “گذشته است که در حال حاضر انتخاب فصل نمی تواند ستون فقرات کسب و کار” او می گوید:, و اضافه کرد که این حرکت صعودی ادامه داد: حمایت و از این رو امکان رستگاری برای ناهار خوردن در رستوران ها ممکن است بستگی دارد که چگونه آنها را بازسازی کسب و کار خود را. “آنها ممکن است مجبور به کار با کمتر کارکنان. این یکی از حالات تیم خود را نگه داشتن در ذهن دیگر و سپس بی امان صاحبخانه و مواجهه کاملا متفاوت مشتری. خطر رکود اقتصادی غیر قابل انکار است که تلفات در چگونه درآمد قابل تصرف است صرف و ذوق است که با مردم اجتماعی چند ماه پیش. من امیدوارم که در قلب من است که این همه معلوم می شود نادرست اما در حال آماده شدن برای بدترین سناریو این است که چیزی هوشمند برای انجام,” او می گوید.

Two years ago, Syed Asim Hussain, whose Black Sheep Hospitality runs 50 establishments in Hong Kong, started delivery arm Black Sheep Go. Food delivery aggregator apps across the world will have to re-examine their fees, he feels
دو سال پیش سید Asim Hussain که گوسفند سیاه و سفید مهمان نوازی اجرا می شود 50 میلادی در هنگ کنگ آغاز شده تحویل بازوی گوسفند سیاه و سفید بروید. تحویل مواد غذایی خبرخوان نرم افزار در سراسر جهان باید برای بررسی مجدد هزینه های خود را, او احساس می کند

در همین حال کارکنان در حال بازی صبر-و-تماشای بازی. تحقیقات و منو و توسعه حرفه ای است که نمی خواهید به طور مشخص برای داستان استعفا از شغل خود در یک کامالا میلز رستوران در 14 مارس به یک استراحت و آمادگی برای عروسی خود را. دو روز بعد از آن توقیف. او در حال رفتن به باید صبر کنید تا طوفان ضربات و احتمالا برای حل و فصل پایین تر پرداخت مشخصات.

با وجود این سناریو ترسناک کسانی که در این برای مسافت های طولانی در حال تلاش برای ماندن در خوش بینانه است. در حالی که بسیاری از بالا پایان خوب ناهار خوردن در رستوران ها در سراسر جهان بستگی دارد تا حد زیادی در توریست بلند در دنیای جدید است به احتمال زیاد به تغییر. Arora می گوید: او است که به دنبال راه هایی برای بهتر محلی بلند با بازسازی منو و قیمت امتیاز “relook در آنچه که ما طبخ و چگونه ما در خدمت… را مردم پرداخت 200 دلار برای یک وعده غذایی ؟ به احتمال زیاد نه.”

Canlis فکر می کند که این زمان خوبی برای کشف استراتژی را یک مکث و نگاه به درون. “مردم را نشان می دهد تا برای شام یا نه ؟ کسی است که قلب به این سوال است.”

توجه داشته باشید توسط رنه Redzepi و تیم در Noma سایت به روز شده در آوریل 8 می گوید: با وجود این واقعیت است که با هم بودن در قلب همه چیز را ما انجام می دهیم این واقعیت است که بسیار است که در این زمان با هم بودن است نه در بهترین منافع جامعه ما است. ما ممکن است بسته شدن درب به رستوران ما برای مدت کوتاهی اما ما در حال بسته شدن درب به زندگی دوستی به جامعه و یا به هر یک از دیگر.

خوراک شناس مواد غذایی در خانه

DIY ناهار خوری و در پایان با یک ظرف در خانه ممکن است روند جدید است. خانه های دود دلی را معرفی کرده است DIY دلی محدوده که در آن سفارشات پر شده با مواد تشکیل دهنده و دستور العمل های برای مشتریان به طبخ در خانه. خدمت دو کیت شامل گزینه های مانند پنه Arrabbiata Fusilli در قشنگ آلفردو, Ol’ مدرسه Mac n پنیر و گوجه فرنگی, ماسکارپونه, ریزوتو. برای مثال یک مک n پنیر کیت همراه با blanched پاستا bechemel سس سه-پنیر مخلوط کرده و هم پاشیده brioche و آسان به دنبال دستورالعمل پخت و پز غذا در خانه است. مشتری تنها به دنبال آنها.

شکلات تراشه کوکی فراهم آورده و توسط شیرین House Mafia شاهد افزایش فروش از مارس. نیم کیلوگرم بسته به قیمت 500 تومان می سازد 15 کوکی ها. همه مشتری برای اضافه کردن تخم مرغ است (و یا جایگزین در فرم روغن در آب و بکینگ پودر) کره و اسانس وانیل.

گرفتن در آخرین بمبئی, اخبار جنایت, اخبارامور جاری و یک راهنمای کامل از مواد غذایی برای همه چیز برای انجام و حوادث در سراسر بمبئی. همچنین دانلود جدید mid-day اندروید و iOS نرم افزار برای دریافت آخرین به روز رسانی.

اواسط روز است که در حال حاضر در تلگرام. اینجا را کلیک کنید برای پیوستن به کانال ما (@middayinfomedialtd) و اقامت به روز شده با آخرین اخبار


ثبت نام برای همه آخرین اخبار, گالری بالا و روند ویدئوها از Mid-day.com

اشتراک

این وب سایت با استفاده از کوکی ها و یا فن آوری های مشابه به منظور افزایش تجربه مرور خود را و ارائه توصیه های شخصی ، با ادامه استفاده از وب سایت ما, شما توافق می کنید به سیاست حفظ حریم خصوصی و سیاست کوکی. OK

tinyurlis.gdu.nuclck.ruulvis.netshrtco.de