در زیر آفتاب اهل توسکانی

در زیر آفتاب اهل توسکانی – شیوه زندگی

به روز شده: فوریه 09, 2020, 08:12 IST | انجو Maskeri | بمبئی

آشپز Rajshri Gupta باز می شود درهای خود را رویایی Andheri ویلا برای foodies که می خواهند به سعی کنید جدید آشپزی. ما برای یک امضا مدیترانه تجربه و اینجا است که چگونه آن رفت

وجود دارد هیچ چیز مانند یک مجلل در خانه غذا پخته شده را به منظور جلب هر کس به جدول. آشپز Rajshri Gupta شده است میزبانی صمیمی شام تجارب برای دوستان در یونانی با مضمون آشپزخانه برای بیش از یک دهه. اما آن نبود تا که به تازگی مهمان پیشنهاد او دعوت foodies خارج از دایره اجتماعی او را به لذت بردن از تجربه. “در حالی که آن را در مورد مواد غذایی آن را نیز به انجام با دکور, شرکت, زیبایی شناسی و آیین های اطراف غذا. من می خواستم به ارائه یک تجربه می گوید:” گوپتا در مورد فراتر از ناهار خوری.

Gaza lentils with chard
غزه عدس را با چغندر

کلمات آمار صفحه اصلی زمانی که ما نوسان برای یک وعده غذایی مدیترانه (R3 000). تجربه آغاز می شود در درب از سه طبقه اهل توسکانی-الهام ویلا در Andheri غرب است. فضای آشپزخانه رسیده است از طریق یک باغ خال خال با پرتقال و لیمو درختان. دقت طراحی شده و مجهز با دانه ترشی پنیر, clementines و ادویه جات ترشی جات Gupta خواهد شد که شما فراموش نکنید که شما زندگی می کنند در یک شهر بزرگ. سرامیک کارد و چنگال اچ ای با نقوش و دلپذیر درهم چراغ بالا بردن خلق و خوی. جدول گذاشته است با محبوب فلافل, حموس و نان پیتا. اما نیز وجود دارد تازگی در قالب آووکادو labneh (ماست شیب), ezme (به ترکی گوجه فرنگی و فلفل سالاد) مرغ زعفرانی و گوجه فرنگی پخته با پنیر فتا. در حالی که حموس و فلافل استاندارد آن را خوش طعم آووکادو labneh مقداری روغن زیتون که صحبت از کرم خوبی است. لبنان نخود سوپ سزاوار ذکر است که خورده می شود داغ و یا سرد, بدون حرارت موثر بر طعم و مزه.

Zereshk polow
Zereshk polow

جالب است که هر مورد را می توان چشیده به عنوان یک کالای مستقل. “من به عمد انتخاب غذاهای که اکثر ما با آن آشنا نیست. زیبایی از مواد غذایی خاورمیانه است که آن را غیر داد و بیداد کن و مغذی است. چه بیشتر می تواند شما برای درخواست ؟ ” گوپتا می گوید. در واقع غزه عدس با برگ چغندر دارای سبوس دار منابع از فلسطین . ما برای دوم کمک می کند. “ظرف ها را می توان با محلی عدس و آن را به طعم و فقط به عنوان خوب. وقتی که می آید به پخت و پز طعم هرگز بیش از حد دور از هم [بر اساس جغرافیا].” ظرف خاکستری کسل کننده و سختی اشتها آور اما برای کسانی که به دنبال آرامش در جهان فوق العاده از dal سعی کنید کمک می کند. رفتن کرایه آن را سخت به بگویید که Gupta تخصص غذاهای Goan.

Hummus with pita
حموس با نان پیتا

در حالی که فراتر از ناهار خوری, همه چیز در مورد قبل از تصمیم لذیذ, منو, Gupta تضمین می کند که ما فراتر از آنچه در جدول. ما همچنین سعی کنید در خانه کمبوچا و آبجو زنجبیل. خلاقیت یک محصول از روی لئامت دادن در Ballymaloe مدرسه آشپزی در ایرلند که در آن او آموزش دیده تحت پرستو, آلن, Rachel Allen, Tim Allen and Rory o’connell.

Tunisian orange cake. Pics/Satej Shinde
تونس کیک پرتقال. عکس/Satej Shinde

در جدول ما آماده برای شیرجه رفتن به دوره اصلی. این zereshk polow فلفلی با خشک زرشک پرتقال و عاج بادام slivers یکی از بهترین های ما بود. جوراب ساق بلند و گوشتی انواع توت ها از منابع خاورمیانه در بازار Bayswater, Westminster جسته جسته برق زدن در تپه برنج. این polow می رود و با درهم مرغ زردآلو, خورش. در پایان این ما دانش پزشکی پرتابی است کمی واضح تر شود. “اگر چه غذا زمانبندی در Instagram ها ساعت 9 تا 11 ب. ظ مهمان ثابت تا پایان ترک در 1 هستم,” او می خندد.

Rajshri Gupta
Rajshri Gupta

ارتباط با سرآشپز راجی: Instagram@chef_raji

گرفتن در آخرین بمبئی, اخبار جنایت, اخبارامور جاری و همچنین یک راهنمای کامل در بمبئی از مواد غذایی برای همه چیز برای انجام و حوادث در سراسر شهر در اینجا. همچنین دانلود جدید mid-day اندروید و iOS نرم افزار برای دریافت آخرین به روز رسانی


ثبت نام برای همه آخرین اخبار, گالری بالا و روند ویدئوها از Mid-day.com

اشتراک

داستان بعدی

این وب سایت با استفاده از کوکی ها و یا فن آوری های مشابه به منظور افزایش تجربه مرور خود را و ارائه توصیه های شخصی ، با ادامه استفاده از وب سایت ما, شما توافق می کنید به سیاست حفظ حریم خصوصی و سیاست کوکی. OK

tinyurlis.gdv.gdv.htclck.ruulvis.netshrtco.de