دوقلو نوای مسکونی

دوقلو نوای مسکونی – شیوه زندگی

به روز شده: Mar 29, 2020, 10:48 IST | Prutha Bhosle | بمبئی

چرا دو eateries که ادای احترام به غذا از ماهاراشترا, coast, جدید و قدیمی, که ارزش دیدن

Kolambi, amboli and vadey

Kolambi, amboli و vadey

دولت در یک صفحه

طعم و مزه واقعی از Konkan دور-از-مسکونی موجود در این سنگ از یک رستوران در قهوهای مایل به زرد. شما سفر برای غذا ؟ شما باید

The twin ode to Konkan

این نویسنده Maharashtrian کنکانی ریشه باعث می شود آن را یک مراسم برای شروع و پایان هفته با غذاهای دریایی پخته شده در نارگیل خوشمزه, ادویه کاری. اما گاهی اوقات شما می خواهید برای دریافت. پس از خورده شدن در تقریبا در هر جهان است eatery وجود دارد در تامي ما تصمیم گرفت تا آن را به قهوهای مایل به زرد را Panch Pakhadi منطقه است.

Guru N Ghat آفتابی است Pawaskar و Kiran Bhide سه سال است eatery که جشن غذا از در امتداد رودخانه (کات) و Sahyadri محدوده (ghat). این ظروف را در منوی بومی نه فقط به Konkan اما paschim ماهاراشترا Vidarbha, Khandesh و Marathwada بیش از حد. ورودی از طریق یک درب چوبی بزرگ و فضای داخل ورزشی میراث صور أطر و Paithani ساری “دیوار آویختن”.

Chicken roast
مرغ کباب

غنی و خامه chimburay (خرچنگ لابستر با پرتغالی نفوذ) است یک جای خوب برای شروع است. مباشر پراکند جدول با مجموعه ای از papad ساخته شده از tandul (برنج), hayr (سورگوم) و urad dal (گرم سیاه و سفید) همه امری عادی در Marathi آشپزخانه.

این kothimbir وادی (نور پرواز گشنیز با طعم کیک) است که غوطه ور در thecha (فلفل سبز له) قبل از بلعیدن. مرغ کباب (بدون استخوان ترشی پاهای مرغ گریل شده بیش از گدازه سنگ) کمی خفیف تر از طعم اصلی که خواستار tikhat amba. این mocktail از آب انبه و نعنا زنجبیل و گنٹور فلفل یک نوستالژی ادویه-لادن سفر در یک شیشه. آن را مدت طولانی است که از این نویسنده لذت بردم معتبر Maharashtrian مواد غذایی در خارج از خانه.

این bhajaniche vadey (bhajani آرد), tandlachi bhakri (برنج roti) hayr bhakri (hayr roti) و amboli (تخمیر برنج کلوچه) همه زیبا و با khandeshi مرغ استفاده نا مشروع و bhajanichi kolambi و یا میگو. برای کسانی که با اشتها دلچسب ما توصیه می کنیم Nagpuri کالا pulao قوی آمیزه ای از برنج بو داده, ادویه جات ترشی جات و مرغ.

Puran poli ice cream. Pics/Sayyed Sameer Abedi
پوران poli بستنی. عکس/سید Sameer عابدی

پس از تقریبا تصمیم به جست و خیز کویر ما تغییر ذهن ما را امتحان کنید پوران poli بستنی. اگر چه نوآورانه آن را به میله های اصلی شیرین flatbread پر شده با دال. ما در حال حاضر veering نسبت به بعد از ظهر و خواب نیمروز اما مباشر نمی خواهد اجازه دهید ما را بدون نیش از kharvas. هیچ وعده غذایی مسکونی در به پایان می رسد بدون این دسر ساخته شده از شیر گاو پس از تولد. و در Kath N Ghat وجود دارد شیرین و تاب و به این ظرف. آنها مصرانه از شما را به خیس خوردن آن را در شربت توت فرنگی قبل از اینکه شما را نیش می زنند. بهشت است.

یکی از یک نوع در Nagpada

Nagpada دوست دارد آن را کباب و yakhni pulao اما یک جفت از Maharashtrian کارآفرینان مشتاق است که مردم محلی تبدیل شدن به طرفداران می خورد از Malvan ساحل

Bangda thali
Bangda thali

صوفیه زبیر جاده مرکزی به Nagpada آشپزی سهم به شهر. از آن جایی که نیم قرن Mughlai رستوران ساخته شده اند دائم پایه. آن را بعید است که جدید ایجاد خواهد شد و جرات به راه اندازی فروشگاه در اینجا و چالش جانبازان.

اما Pradeep Patil و Amit Haralkar گرفته اند جهش از ایمان تصمیم به خدمت Malvani منو تحت سلطه غذاهای دریایی در یک محله که دوست دارد آن را کباب و yakhni pulao. این Malvan ساحل در Sindhudurg منطقه ارائه می دهد و مردم آن فراوان غذاهای دریایی تازه که آنها به نوبه خود به خوشمزه آتشین gravies redolent با بوی نارگیل رنده شده. پس از ساحل امتداد صدها مایل از سنت های آشپزی از ماهاراشترا غربی کارناتاکا و گوا بر خوردم.

Prawn masala
میگو سرگرمی

Patil و Haralkar جدید eatery است که به درستی به نام Masoli (ماهی) و نشسته در مقابل Nagpada ایستگاه پلیس. این محله پنج روز نوزاد. متمرکز بر روی همه چیز Malvan منو ساخته شده است از انواع غذاهای دریایی cyrus—pomfret, bangda, مرغ, میگو mandeli, surmai با اضافی مرغ و گوشت گوسفند و تخم مرغ گیاهی cyrus. “وقتی که من بچه بودم, من به یاد داشته باشید ایستاده در کنار مادر من به تماشای او طلسم محدود به عنوان او پخته شده می گوید:” Haralkar, 32 سابق عکاس خبری.

از منابع ماهی از Mazagaon را Bhaucha Dhakka به پخت و پز سهام در آشپزخانه خود ادویه جات ترشی جات در Lalbaug را در تاپیک chakkis, Haralkar یک مرد نشان می دهد. همسرش, Shweta همراه او گاهی اوقات برای به اشتراک گذاشتن بار. “اما من آن را دوست دارم زمانی که من در پخت و پز; زمان پرواز در اینجا” Rajapur متولد Haralkar می گوید با asmile. این Haralkars یک بار فرار مشابه رستوران به نام Sugran در Malad. “در آوریل سال 2018 ساختمان نیز قرار دارد یک تماس با مرکز آتش گرفت. ما کشیده ما
خدمات تا مارس سال بعد اما این ضرر و زیان بیش از حد بالا به خرس از آنجا که بسیاری از مشتریان ما شامل مرکز تماس کارکنان.”

Kekda masala
Kekda سرگرمی

زمانی که Haralkar ملاقات Patil 65 ساله که صاحب یک کسب و کار چاپ در پایین پارل دو تصمیم به restauranting یکی دیگر از شات. این جفت ارز به خصوص انتخاب Nagpada با تلاش برای ارائه به مردم محلی تغییر طعم و مزه.

میگو سرگرمی است Haralkar را دستور العمل های مورد علاقه. آن طعم بهترین با tandalachi (برنج) bhakri آغشته به آتشین کاری. اگر شما به دنبال یک خشک ظرف سمت سعی کنید کم عمق سرخ شده pomfret. طعم آن بسته بندی شده در زیر ترد راوا لایه. این kombadi (مرغ استفاده نا مشروع) خدمت کرده است با vadey یک پف پوری بومی Malvan اما این kekda یا گفتگوی خرچنگ است که یک لذت با وجود ما نیاز به مذاکره خیره پوسته برای رسیدن به گوشت. غذاهای بسیاری هستند که در اطراف قیمت R100 ساخت این حال یکی دیگر از علاوه بر این به این شهر مقرون به صرفه Malvani خوردن مفاصل ،

Kombadi vadey
Kombadi vadey

Pradeep Patil, who runs a printing business and Amit Haralkar, once photojournalist, decided to give a neighbourhood that knows only Mughlai food, a taste of Malvan. Pics/Ashish Raje
Pradeep Patil اجرا می شود که یک کسب و کار چاپ و Amit Haralkar هنگامی که عکاس خبری تصمیم گرفت به یک محله است که می داند تنها Mughlai غذا طعم Malvan. عکس/Ashish Raje

گرفتن در آخرین بمبئی, اخبار جنایت, اخبارامور جاری و همچنین یک راهنمای کامل در بمبئی از مواد غذایی برای همه چیز برای انجام و حوادث در سراسر شهر در اینجا. همچنین دانلود جدید mid-day اندروید و iOS نرم افزار برای دریافت آخرین به روز رسانی


ثبت نام برای همه آخرین اخبار, گالری بالا و روند ویدئوها از Mid-day.com

اشتراک

داستان بعدی

این وب سایت با استفاده از کوکی ها و یا فن آوری های مشابه به منظور افزایش تجربه مرور خود را و ارائه توصیه های شخصی ، با ادامه استفاده از وب سایت ما, شما توافق می کنید به سیاست حفظ حریم خصوصی و سیاست کوکی. OK

tinyurlis.gdv.gdv.htclck.ruulvis.net