
هفته پس از اعضای صنعت فیلم درخواست دولت اجازه می دهد تا تولید کار برای شروع در حالی که نگه داشتن COVID-19 اقدامات ایمنی در بررسی های متعدد انجمن در حال حاضر بنا به گزارش خواسته دولت مرکزی اجازه می دهد تا بازگشایی تئاتر از 30 ژوئن.
با توجه به گزارش های متعدد و زنجیره ای صاحبان امیدوارند که تئاتر خواهد بود مجاز به بازگشایی بین ژوئن 15 تا 30 ژوئن پس از بررسی دستورالعمل که فرستاده شده توسط این صنعت است. انجمن در حال حاضر به اشتراک گذاشته شده طرح خود را برای اقدامات ایمنی و به دنبال آن در تئاتر.
این حرکت در می آید و پس از روش Multiplex, انجمن هند اوایل این ماه ترغیب فیلمسازان به احترام انحصار از تئاتر سیستم پنجره به جای انتشار فیلم به طور مستقیم به OTTs. در این بیانیه عنوان خوانده شده, “جهانی coronavirus همه گیر دیده می شود سینما بخش رنج می برند عظیم ضرر و زیان مالی با هزاران صفحه نمایش سراسر کشور مجبور به تعطیل و بسیاری از کارکنان نه تنها از سینما اما حتی خود زنجیره تامین و سایر ذینفعان در مواجهه با مشکلات شخصی. این وضعیت است که واقعا بی سابقه و بی نظیر است. جمعی اقدام به جزر و مد بر و ظهور خروج از این بحران از صنعت ترکیبات مهم تر از همیشه.”
“زمانی که این بحران عبور ترکیبی از مقید کردن تقاضا و وعده جدید, فیلم, ما, مطمئن, خواهد افزایش, فیلم کسب و کار و کمک انبوه به احیای صنعت ما. جمعی اجتماعی, تجربه تماشای فیلم در صفحه نمایش بزرگ نیاز به حفظ شود و می توان آن را انجام داده است تا تنها با حمایت جمعی از همه ذینفعان” انجمن تا به حال بیشتر گفت.
Leave a reply