ابجو کم الکل از زندگی

ابجو کم الکل تر از زندگی – سبک زندگی

به روز شده: Apr 05, 2020, 08:31 IST | انجو Maskeri | بمبئی

یک زن آبجو از ایندیانا در بمبئی به صورت یک استعداد برنامه تبادل معتقد است دم به عنوان یک هنر آن را به عنوان یک علم

Allison Higi, who is currently stationed between Mumbai and Pune on an exchange programme, has created concoctions using figs from Maharashtra and cantaloupes from Indiana. Pic/Anurag Ahire

آلیسون Higi که در حال حاضر مستقر بین بمبئی و پونا در یک برنامه مبادله شده دروغ با استفاده از انجیر از ماهاراشترا و cantaloupes از ایندیانا است. عکس/Anurag Ahire

زیست شیمیدان آلیسون Higi کردم به دم توسط حادثه. پس از فارغ التحصیلی از دانشگاه پوردو ایندیانا به دنبال یک حرفه ای در پزشکی به نظر می رسید مانند انتخاب واضح است. اما زندگی تا به حال برنامه های دیگر. “پس از فارغ التحصیلی در زیست شناسی و شیمی من رفت و به کار در یک بیمارستان است. این یک افسرده محل آن را فقط احساس نمی کند حق [برای من]. یک دوست پیشنهاد من کار در آبجوسازی به عنوان مباشر. پس از خدمت آبجو در حالی که آبجو بود که اجازه رفتن و از من خواسته شد به مرحله.”

این روزها Higi, 40, است در یک آبجو محاکمه در بمبئی و پونا به عنوان بخشی از Crafter جنبش استعداد ارز برنامه سازماندهی شده توسط پوی را Crafters Taphouse که در آن تخمیر از سراسر جهان دعوت به آماده امضای خود را سبک. آلیسون را دم دو ویژه آبجو از منابع محلی از مواد تشکیل دهنده هر دو ایندیانا و هند که آن را به منو. این دروغ ها طبقه بندی شده به عنوان طالبی IPA. “طالبی است که میوه بومی به خانه من دولت [ایندیانا] و IPAs محبوب ترین سبک آبجو وجود دارد. شیرینی میوه جفت خوبی با تلخی IPA,” او توضیح می دهد. دوم دم یک شکل پورتر که با استفاده از انواع بومی, Maharashtra. نتیجه این می گوید Higi است بی شک تیره دم با غنی roasty undertones.

به عنوان یک دانشمند چه Higi می یابد جالب در مورد دم است فرآیندهای بیوشیمیایی. “این تقریبا مانند استفاده از زیست شناسی و شیمی برای ایجاد هنر. من آن را به عنوان یک انتقال انرژی. من با استفاده از انرژی من را بزرگ آبجو و مردم در به دست آوردن انرژی از نوشیدن آن,” او می گوید. به عنوان یک آبجو الکلی او تمایل دارد نسبت به جذب نور lagers خود را “ساده طعم و پیچیده دم روش.” “نور lagers ظریف آبجو. آنها نیاز به یک فرآیند دیگر زمان به دلیل این آبجو ندارد و بسیاری از گره ای یا تیره malts و تماس به صورت کامل پردازش. هر گونه لغزش آشکار خواهد شد در محصول نهایی.” او اذعان می کند که توضیح مهندسی طرف دم می تواند روی حیله و تزویر به دلیل مقدار زیادی از کار اتفاق می افتد در مناطق دور افتاده و زبان می شود یک مانع است.

اتفاقا Higi اول وقت زن آبجو در ایالت آیووا. کار او اگر چه به چالش کشیدن در یک مردسالار صنعت مجاز است دسترسی او به جامعه مبتنی بر ماشین منگنه که کار او در می یابد الهام بخش است. “دم آبجو هنر باستانی است که برای بیشتر قسمت ها از دویست سال گذشته بوده است صنعتی توسط غول ماکرو کارخانه های لبنی. آن را خوب است برای دیدن تجدید حیات کوچک کارخانه های لبنی. دم یک موضعی هنر از مواد تشکیل دهنده به آب است که به آن می رود.”

سفر هند او بیش از حد شده است پر از شگفتی دلپذیر است. “در اینجا مصرف کنندگان آبجو بیشتر پرماجرا. آنها مایل به سعی کنید جسورانه, تو رفتگی در دیوار طعم. جالب است برای دیدن تغییرات در آنچه مردم می خواهم. این چیزی است که باعث می شود کار من سرگرم کننده است.”

گرفتن در آخرین بمبئی, اخبار جنایت, اخبارامور جاری و همچنین یک راهنمای کامل در بمبئی از مواد غذایی برای همه چیز برای انجام و حوادث در سراسر شهر در اینجا. همچنین دانلود جدید mid-day اندروید و iOS نرم افزار برای دریافت آخرین به روز رسانی


ثبت نام برای همه آخرین اخبار, گالری بالا و روند ویدئوها از Mid-day.com

اشتراک

این وب سایت با استفاده از کوکی ها و یا فن آوری های مشابه به منظور افزایش تجربه مرور خود را و ارائه توصیه های شخصی ، با ادامه استفاده از وب سایت ما, شما توافق می کنید به سیاست حفظ حریم خصوصی و سیاست کوکی. OK

tinyurlis.gdv.gdv.htu.nuclck.ruulvis.netshrtco.detny.im