خرید رپورتاژ

Khaana بیش از peena – شیوه زندگی

به روز شده: Feb 02, 2020, 09:37 IST | Phorum دلال | بمبئی

چه چیزی باعث می شود یک زن 50 ساله نوار در Matunga را 80 درصد از سود خود را از مواد غذایی ؟ پاسخ نهفته در یک کاسه ذرت شیرین, سوپ مرغ و صاحب Umesh شتی تعهد به کیفیت

Chicken ghee roast

مرغ روغن کباب

مرغ ترکی است حداقل سفارش غذا در رستوران می گوید:” Umesh Shetty, 58, او به عنوان اسلاید به یک صندلی روبروی ما در دورگا رستوران و بار, در Matunga. ایجاد که در جشن سالگرد 50 آن در ماه گذشته است که به نام یک بار, اما معروف است برای آن منوی غذا. “Idhar se kha ke janeka [ترک پس از خوردن]” او را تهدید می کند در لهجه هندی هنگامی که ما از او بخواهید برای رفتن آسان در غذا سفارش.

مباشر گفت: برای دریافت ذرت شیرین, سوپ مرغ در سس قرمز و مرغ و روغن کرمانشاهی کباب پنیر در سس سبز و پنیر گلوله. آخرین ظرف به پایان خواهد رسید و در جدول به flambé.

Paneer Israeli
Paneer اسرائیل

این Shetty-سبک سه ماهه بار مخالف مرکزی Matunga ایستگاه میزبان مرسوم ماهی مخزن kitchsy پس زمینه مبلمان از فولاد ضد زنگ و یک فرش سبز. مشتریان خود شامل ترکیبی از دانش آموزان از Ruia, Wellingkar و Podar کالج, دفتر را برانگیخت و گجراتی و جنوب هند از ساکنان اطراف. در حالی که آن را زیر تنگ, خدمت, راه اندازی, مواد غذایی باعث می شود تا برای 80 درصد از سفارشات.

قبل از سوپ می رسد ما اعتراف می کنم که این یک مورد علاقه. اما این کاسه می آید با رنگ زرد عمیق, آبگوشت با مرغ خرد کن و تخم مرغ ، خامه و تازه آب پز و blitzed ذرت آمریکایی به آن مخملی شیرینی. شتی لبخند و اشاره به یک خط تیره بر روی پیشانی اش یک علامت تجاری از آشپز که مشغول به کار ساعت های طولانی در آشپزخانه. “این است که رشته من,” او می گوید: مصرف این گفتگو را به زمانی که این محل بود دورگا ناهار صفحه اصلی.

Sweet corn chicken soup
ذرت شیرین, سوپ مرغ

“در هفت پدر من و مربی Narayan شتی در زمان یک قایق از Kapu ما ایجاد کرد در منگالور. او در Churchgate, بی پول. او راه خود را تا به عنوان پیشخدمت در udipis چای و usal اصطبل. این بود که در حدود سال 1939 می گوید:” شتی که بزرگ شد در مسجد Bunder و بعد Matunga. “زمانی که من پنج, پدر من در زمان بیش از یک رستوران به آن را اجرا کنید. او یک آشپز بزرگ و به من آموخت طناب در حال اجرا از فضا. این مادرم بود Nalini, که, اما, آموزش پخت و پز. من شروع به آمدن به هتل هر روز یک بار من 15 و در واقع خواهد بود برای باز کردن کرکره.” مادرش Mangalorean ماهی کاری کوری roti, مرغ sukka, bangda سرگرمی و ماهی سرخ شد و مورد علاقه. “به جهنم همسر من, Kalpana برداشت برخی از دستور العمل های. اما به من آموخت که چگونه به marinate ماهی; آن را باید انجام شود برای یک ساعت.”

در اولین آواتار ناهار خانه آباد توسط معامله گران به دنبال یک Mangalorean وعده غذایی به آن بعد جهانی ناهار کالاهای اساسی چانا ماسالا aloo مطر و دال خشک اضافه شد. به رانندگان تاکسی می گویند که آنها از دست thali که آنها خدمت با دو sabzis roti, برنج و دال. در پایان دهه 1980 شتی خود را متقاعد به تغییر فرمت. “ما شروع به دیدن مردم محلی در دفتر را برانگیخت و دانشجویان پنج دانشگاه های سراسر می گوید:” شتی که در زمان یک سال دوره در IHM, Mahim بود اما زمان صرف شده در آشپزخانه است که او خواستار محاکمه با آتش است.

Armed with a business degree, Anish Shetty, 24, has recently joined father Umesh Shetty, and hopes to introduce a mid-level eatery that caters to a younger audience. Pics/Pradeep Dhivar
مسلح با یک کسب و کار, درجه, Anish Shetty, 24 به تازگی پیوست پدر Umesh شتی و امیدوار به معرفی یک سطح میانی است eatery که caters به مخاطبان جوان. عکس/Pradeep Dhivar

برای هشت ماه گذشته خود را پسر Anish شده است پیوستن به او را در محل کار. در حالی که یک سطح میانی رستوران است که برنامه ریزی شده 24 ساله است که اولین عضو از خانواده به دریافت مدرک کارشناسی ارشد در کسب و کار. مسلح با تجربه کار به عنوان منشی شرکت و قانون اجرایی در مورگان استنلی و قیمت آب Coopers او پر از ایده است که او در تلاش برای متقاعد کردن پدر خود را در آغوش. “دوستان من از Podar کالج می کشیدن من در اینجا” او quips به به خاطر سپردن چگونه او به سختی دیدم پدر خود را در خانه از او مشکلات ناسازگار بودن در 14 ساعت کار در روز. “این غیر ممکن است برای یک تعطیلات و جشن روز بیشتر مشغول است. اما من می خواهم به این موسسه به سطح بعدی; شاید ایجاد یک زنجیره ای و یا یک نسخه جدید است که در سطح میانی و caters برای مخاطبان جوان” Anish فکر می کند با صدای بلند.

شتی آخرین آزمایش شده است به تازگی معرفی شده به منوی سس قرمز او کار می کرد برای بیش از یک سال است. “این یک صلیب بین قاره ای و هندی, سس, که, کاری, رب پنیر, زنجبیل-سیر و برخی از مواد تشکیل دهنده مخفی” او لبخند می زند. ما به طعم و مزه آن در پنیر در سس قرمز. طعم دار اما نه تند آن را به یاد ما را از بین قاره سس گوجه فرنگی و کاری است.

An old photograph from the album of Umesh Shetty when the restaurant and bar was newly launched
یک عکس از آلبوم Umesh شتی زمانی که رستوران ها و کافی بود که به تازگی راه اندازی شده

تمام ظروف با جالب تزیین هویج و تربچه. یک برش او را برداشت تا در یک نمایشگاه مواد غذایی باعث می شود فر و دیسک از سبزیجات و آمده است دستی شتی می گوید. ماوریک به توجه به جزئیات و گرسنه است برای انتقادات و پیشنهادات. “ما را از مشتریان ما,” او می گوید.

برای یک رستوران و بار, خود Jain سفارشات بسیار محبوب هستند بیش از حد. “گاهی اوقات هنگامی که یک مشتری به طور منظم اماکن سفارش بدون ذکر اولویت های غذایی ما می دانیم که آنها می خواهند Jain مواد غذایی پس از خود را داده است که تغذیه به سیستم ما. من می دانم که از اپراتورهای تور که وکیوم-بسته ما paneer handi و همراه در سفر خود را. آن طول می کشد تا سه ماه. دیگر تمام وقت ضربه است paneer بریانی. “در دسامبر 31, ما به فروش می رسد 130 صفحات!” می گوید: Anish که کار به شب فرار دوستان خود را در شب سال نو. شتی می اندازد او نگاه دانستن زمانی که او خواستار آن 24×7 ، “دیابت و فشار خون و حمله قلبی با آن آمده است. ما نامنظم غذا خوردن و کاهش خواب است.”

در دورگا آشپزخانه به شرح زیر پروتکل ها از جمله هیچ کنسرو مورد بدون روغن نخل, هیچ رنگ اضافه شده. این ‘Schezwan’ سس ساخته شده است inhouse و همه تولید خریداری شده است از پلازا مارکت. ماهی می آید از Sion و Mahim ماهواره ای بازار است.

نیم قرن در محله معنی شتی می داند که مشتریان خود را مانند پشت دست خود را. در ’70s قهرمان به سبک او می گوید: “Idhar ka pathar pathar ko اصلی pehchanta hoon (من تشخیص هر آجر در این رستوران و اطراف.) آن است که ساخته شده و اجرا شده بر روی یک اصل پدر من گذشت بدون سازش است.”

گرفتن در آخرین بمبئی, اخبار جنایت, اخبارامور جاری و همچنین یک راهنمای کامل در بمبئی از مواد غذایی برای همه چیز برای انجام و حوادث در سراسر شهر در اینجا. همچنین دانلود جدید mid-day اندروید و iOS نرم افزار برای دریافت آخرین به روز رسانی


ثبت نام برای همه آخرین اخبار, گالری بالا و روند ویدئوها از Mid-day.com

اشتراک

داستان بعدی

این وب سایت با استفاده از کوکی ها و یا فن آوری های مشابه به منظور افزایش تجربه مرور خود را و ارائه توصیه های شخصی ، با ادامه استفاده از وب سایت ما, شما توافق می کنید به سیاست حفظ حریم خصوصی و سیاست کوکی. OK

tinyurlis.gdv.gdv.htu.nuclck.ruulvis.netshrtco.detny.im