کرالا GSBs گیاهخوار هستند. و یک کتاب جدید در تواریخ مواد غذایی خود را, تاریخچه

کرالا GSBs گیاهخوار هستند. و یک کتاب جدید در تواریخ خود مواد غذایی تاریخ – زندگی

به روز شده: Apr 26, 2020, 08:26 IST | Amruta K | بمبئی

یک Goud Saraswat Brahmin از کرالا می خواهد برای حفظ جامعه غنی آشپزی میراث برای نسل بعدی

در قرن 16 Brahmins از مسکونی منطقه شروع به ساخت راه خود را بیشتر در جنوب, به دنبال پناهگاه از آزار و اذیت مذهبی و تبدیل مجبور به دست پرتغالی. به عنوان این جامعه بخشی از یک فرقه به نام Goud Saraswat Brahmins, جذب فرهنگ های محلی از خانه جدید خود را, غذاهای خود را بیش از حد به دست می آمد تحت تاثیر واقعیت های جغرافیایی.

Prabha Kamath, 79, یک مواد غذایی وبلاگ نویس و نویسنده Prabha آشپزخانه —گنجینه ای از کنکانی آشپزی بخش 1 (مفهوم مطبوعات) در دسترس در آمازون روشن شدن (R350) می خواهد برای حفظ منحصر به فرد از سنت های آشپزی از GSB جامعه در کرالا است. “چه باعث می شود ما غذاهای مختلف از آن Saraswat جامعه در گوا Mangaluru و مناطق دیگر آن است که, گیاهی,” او توضیح می دهد. “ما همچنین با استفاده از نارگیل سخاوتمندانه در تمام دستور العمل های ما. پس از همه کرالا است که شناخته شده به عنوان سرزمین نارگیل.”

اما گفتگوی garam مورد علاقه نمک و فلفل در سراسر هند هیچ جایی در Kamath آشپزخانه. نه پیاز و سیر. “ما تنها با استفاده از به طور منظم گیاهان و ادویه جات ترشی جات مانند, گشنیز, زیره سبز و فلفل است.”

Prabha Kamath
Prabha Kamath

متولد در Coimbatore و پس از رشد در Ernakulam, Kamath منجر شده است peripatetic زندگی—کار شوهرش نیز ضروری ثابت جابجایی. علاقه او را برای پخت و پز به خصوص گنجینه ای از کنکانی خوراک از زادگاه او در ادامه به نگه داشتن او متصل به ریشه های خود را. سال پس از سه فرزند خود را حل و فصل شد, شوهرش, V Balakrishna Kamath, پیشنهاد که او سند دستور العمل های خود را. “Prabha همواره یک آشپز عالی و محقر. او به راحتی می تواند شلاق تا یک وعده غذایی خوشمزه برای جمع زیادی از مهمانان توسط خودش. من فکر کردم او باید خود را به اشتراک بگذارید استعداد آشپزی با جامعه ما و محافظت از بخشی جدایی ناپذیر از فرهنگ ما از محو شدن” او می گوید.

این چیزی بود که باعث شد او را برای شروع وبلاگ Prabha آشپزخانه در سال 2010. با شوهرش به عنوان ویرایشگر او شروع به طور منظم به نوشتن و آپلود کردن دستور العمل های. امروز این وبلاگ دارای بیش از 300 دستور العمل های از جمله مجموعه ای غنی از صبحانه آیتم ها, ادویه کاری chutneys و دسر, همه چیز کنده از خود حافظه و از آشپزخانه از دیگر کنکانی زنان در سراسر کرالا.

این کتاب که شامل بسیاری از دستور العمل های از این وبلاگ است که برای اولین بار از دو جلد منتشر شود. Kamath احساس نیاز به نوشتن یک کتاب به دلیل بی اعتمادی خود را از فضای دیجیتال که در آن اطلاعات به راحتی از دست آن را به عنوان در بر داشت. “این چند کتاب خوب وجود داشته است که در کرالا آشپزی نوشته شده در Malayalam که نسل جوان نمی تواند به عنوان خوانده شده. من می خواهم غذاهای ما به در دسترس خواهد بود به این جوان که ممکن است کنجکاو در مورد ریشه های ما.”

کلم undi

Cabbage undi

مواد تشکیل دهنده
1 فنجان برنج خام
2 فنجان برنج پخته
1/2 فنجان نارگیل
5 red chillies
¼ قاشق چایخوری آنغوزه
¼ قاشق چایخوری hing
یک قطعه کوچک از آلوچه
نمک را به طعم و مزه
2 فنجان کلم (برش را به قطعات بسیار کوچک)

روش
خیس کردن هر دو رقم برنج با هم به مدت شش ساعت. خرد کردن همه مواد را به جز کلم را به یک خمیر خوب.
اضافه کردن کلم خرد شده. لام idli قالب با روغن بریزید و خمیر را در هر قالب.
بخار به مدت 10 دقیقه در اجاق گاز فشار (بدون وزن). خدمت با روغن نارگیل یا هر نوع ترشی.

گرفتن در آخرین بمبئی, اخبار جنایت, اخبارامور جاری و یک راهنمای کامل از مواد غذایی برای همه چیز برای انجام و حوادث در سراسر بمبئی. همچنین دانلود جدید mid-day اندروید و iOS نرم افزار برای دریافت آخرین به روز رسانی.

اواسط روز است که در حال حاضر در تلگرام. اینجا را کلیک کنید برای پیوستن به کانال ما (@middayinfomedialtd) و اقامت به روز شده با آخرین اخبار


ثبت نام برای همه آخرین اخبار, گالری بالا و روند ویدئوها از Mid-day.com

اشتراک

این وب سایت با استفاده از کوکی ها و یا فن آوری های مشابه به منظور افزایش تجربه مرور خود را و ارائه توصیه های شخصی ، با ادامه استفاده از وب سایت ما, شما توافق می کنید به سیاست حفظ حریم خصوصی و سیاست کوکی. OK

tinyurlis.gdv.gdv.htu.nuclck.ruulvis.netshrtco.detny.im