چگونه به میزبان اجتماعی فاصله کباب

در اینجا یک اصل برای سرگرم کننده در سن COVID-19: تنها راه برای گرد هم آوردن مردم است به شکل از چگونه به نگه داشتن آنها را از هم جدا.

پس در اخیر آبی-skied بعد از ظهر من کشیده یک نوار اندازه گیری به 6 پا در حالی که شوهر من دانیل مرتب صندلی تاشو و تلویزیون جداول در ما محدود بروکلین حیاط خلوت. ما تا به حال فقط به اندازه کافی اتاق برای هفت نفر در یک فاصله بیضی شکل: چهار مهمانان به علاوه ما از سه خانواده. من مثبت مبتلا به دوار سر در چشم انداز پخت و پز برای دوستان برای اولین بار از زمان همه گیر آغاز شد.

در بارانی مارس به نیویورک وارد مستند و ما نشسته اند در جای خود من و خانواده ام سعی کردم به خودکفایی توسط جوراب زنانه ساقه بلند در لوبیا و ماکارونی و آنچه ما فکر می شد به مراتب بیش از حد بسیاری از موارد از شراب. (آن نبود.) ما احساس نامشخص در مورد خرید مواد غذایی و دریافت بسته بودند و تبدیل شدن به اضطراب در مورد آنچه که در کمین هر تعامل انسان. اما پس از چند هفته متوجه شدیم این بود که تعامل انسان ما گاهی بیشتر است. نه لوبیا و نه شراب.

هر زوم ساعت کوکتل با دوستان و خانواده تا به حال یک لبه از غم و اندوه و هر مجازی quarantini به نظر می رسید به شدت چنگال قطع ارتباط تا آنجا که سرکوب آنها.

ما مصمم به پیدا کردن یک راه برای سرگرم کردن با خیال راحت و در فرد.

بسته به جایی که شما زندگی می کنند هدایت از مقامات محلی خود را و سطح راحتی خود را, ممکن است ممکن است برای دریافت با هم در خارج از در کوچک جسمی فاصله گرفته گروه های که در آن مهمان می تواند باقی می ماند حداقل 6 فوت دور از یکدیگر است. حتی به ما پیامک ما دعوت ما می دانستیم که هیچ راهی وجود دارد که مردم بیش از آن بود 100 ٪ امن است. اما وجود دارد راه هایی برای کاهش خطرات.

اهداف ما بودند به عنوان دقیق به عنوان ما می تواند با توجه به دانش ما از ویروس و استفاده از آسایش در آستانه از مهمترین و اضطراب فرد در گروه به عنوان راهنمای ما. زیرا در حالی که همه گیر و مقررات جدید بود برای همه ما ساخت مهمانان احساس راحتی و خوش آمدید در خانه ما نیست.

اگر چه بسیاری از کارشناسان معتقدند که شانس ابتلا به کروناویروس از دست زدن به اشیاء کم است مطالعات نشان داده اند که تحت شرایط ایده آل این ویروس زندگی می کنند در یک سطح تا 72 ساعت است. Quarantining موارد به مدت سه روز و باز کردن آنها را با دست دستکشهایش ریخته خواهد به کاهش خطر ابتلا به یک نقطه قابل قبول برای همه در حضور و غیاب.

اولین گام برای قرنطینه کارد و چنگال.

من قرار دادن مجموعه ای از صفحات, ظروف نقره و دستمال را در یک سینی جداگانه برای هر گروه پیچیده سپس هر سینی در یک کیسه. من هم پیچیده قوطی آب معدنی و فردی کیسه های فانتزی و چیپس سیب زمینی.

ما نیز تا به حال کمی بی دست و پا تجربه در ارسال قبل از مهمانی گروه ایمیل به استراتژی مورد حمام.

همه درگیر توافق کردند که آنها احساس خوب در مورد به اشتراک گذاری آن — تا زمانی که تنها یک فرد نقاب به خانه رفت و تا زمانی که هر کس وعده داده شده را ببندید تا قبل از سیفون. (چه به طور معمول TMI می شود دانش ضروری در طول یک بیماری همه گیر.) ما در سمت چپ کاغذ حوله و مقدار زیادی از صابون دست روی سینک همراه با مواد ضد عفونی کننده دستمال مرطوب و یک بطری اسپری با 70% ایزوپروپیل الکل برای misting دستگیره و دستگیره.

روز, پارتی, دنیل من و جامعی بر روی دستکش و بسته بندی یخ پر کولر با آب معدنی و قوطی فاصله از هم جدا برای آسان گرفتن. (ما نیز مجموعه ای از مواد ضد عفونی کننده دستمال مرطوب کنار کولر.) در هر گروه جداگانه تاشو تلویزیون جدول بعدی به دقت فاصله صندلی و روی میز ما مجموعه ای از کیسه های سیب زمینی چیپس بعدی به یک canapé-اندازه ضد عفونی کننده دست. این نبود فراوان کار افتاده d’oeuvres گسترش من استفاده می شود به, اما چیپس و Purell است و قطعا وعده دسته کوچک موسیقی جاز از سال 2020 است.

بعد از این همه برنامه ریزی و لجستیکی ترتیبات پخت و پز خود را ضربه محکم و ناگهانی. ما در خدمت مواد غذایی به طور مستقیم کردن کوره و هر مهمان کشیده لوله کشی-داغ خدمت کردن آتش با ظروف خود را. حداقل خطر حداقل سر و صدا.

کباب ران مرغ بودند انتخاب آسان. من می توانم در آن بخیسانید و آنها را در یک زنجبیلی بالزامیک لعاب جلوتر از زمان. و بر خلاف بزرگ, ضخامت استیک یا پا از گوشت آنها نمی نیاز به کنده کاری شده و یا به کار گرفته شده پس از پخت و پز. فیله ماهی هات داگ و همبرگر (ساخته شده با گوشت واقعی یا وگان گوشت) و فرد لغو احکام صادره نیز مناسب را انتخاب کند.

فقط با احتیاط از garnishes و چاشنی; کمتر بهتر. اگر شما نمی توانید تصور کباب بدون سس گوجه فرنگی و خردل و یا Sriracha به هر گروه خود را از بطری یا شیشه استفاده از دستکش در دست قرار داده و به وعده های کوچک در ramekins یا از مردم را به خود چاشنی. این صادق است برای چیزهایی مانند روغن زیتون و نمک و فلفل بیش از حد. حداقل مطمئن شوید که مقدار زیادی از خدمت قاشق در آماده یکی برای هر گروه و همچنین حوله کاغذی و دستمال در دست بنابراین هر کس می تواند پاک به عنوان مورد نیاز است.

چند آیتم های منو را می توان در پیش ساخته شده و برای کسانی که در مورد ما دوباره به دنبال سه روز قرنطینه حکومت ترک همه چیز را پوشانده در یخچال و بیرون کشیدن اقلام با دست دستکشهایش ریخته فقط قبل از خدمت.

به عنوان یک چاشنی برای ذرت کبابی, من ساخته شده هالاپینیو-فتا کره بسته بندی بخش های فردی در کاغذ و چرخاندن به پایان می رسد به عنوان اگر هر برگزار غول پیکر, شیلی نکردم تااینکه. کره نیز کار به همان اندازه نیز قطعه قطعه شده در بالا از دیگر سبزیجات گریل شده — فلفل بادمجان قارچ کدو سبز — ذوب به خامه شور به آرامی سس تند.

من میل شخصی ramekins بدون پخت تافی پودینگ سه روز آینده. آنها متراکم و ultracreamy با یک خط تیره از ملاس به تشدید تلخ و شیرین شکر قهوه ای.

و در نهایت هنگامی که آن را به ریختن شراب و batched, کوکتل, ما دستور مهمانان ما به ترک شیشه روی میز و سپس چند قدم به عقب در حالی که دانیل یا من پر آن را بدون دست زدن به.

برنامه ریزی زمان زیادی فکر بیشتر از احزاب قبل از این عادی است و همه ما نیاز به چوب به یک آگاه choreography به مطمئن شوید که ما نگه داشته ما فاصله است.

هنگامی که دوستان ما نشان داد تا آن سخت بود در ابتدا به یاد داشته باشید هر حکومت و این احساس کاملا عجیب به آغوش و بوسه سلام.

اما به عنوان هر کس در حل و فصل, 6 فوت از هم فاصله wineglasses در دست ما به تدریج کاسته خارج از تداخل و به خاطر آنچه آن را مانند به خوردن و نوشیدن با عزیزان در یک شب گرم تابستان. که احساس معلوم نشده بود کمی تغییر.

و به نوشیدن …

شیرین و ترش طعم این مرغ گریل ظرف را در یک شریک: شراب سفید و به خصوص به آرامی شیرین rieslings از Mosel ولی از آلمان است. این شراب خوب است که تعادل طعم شیرین با پر جنب و جوش اسیدیته در هیجان انگیز لبه تیغ خواهد اکو هلو و زنجبیل و سرکه رایحه با طراوت وضوح. نگاه برای بطری های برچسب brett vogel و spätlese. لغات شیرین شراب? شما می توانید سعی کنید خشک آلمانی rieslings (بسیاری از برچسب trocken) یا pinot gris یا gewürztraminer از Alsace. برای بسیاری از gewürztraminer که می تواند بوی گل رز خامه سرد و lychees است طعم به دست آورد. این غذا می تواند یک زمان خوب برای به دست آوردن آن است. خوب دیگر جایگزین می باشد مون blancs از Loire یا در جای دیگر و خشک شراب گازدار. همچنین شایان ذکر است: شما نمی توانید به اشتباه با ابجو کم الکل گندم یا آبجو.

— اریک آسیموف

دستور غذا: گریل شده با ذرت هالاپینیو-فتا کره

عملکرد: 6 نفر

مجموع مدت زمان: 15 دقیقه

مواد تشکیل دهنده

  • 1/2 فنجان کره بدون نمک (1 چوب) نرم
  • 1 هالاپینیو, کشت و ریز خرد شده
  • 1/4 فنجان فروپاشید فتا
  • 2 قاشق غذا خوری خرد شده گشنیز تازه و ریحان و یا سس گوجه فرنگی
  • 1 بزرگ میخک سیر ریز رنده شده یا له شده را به خمیر
  • 1/2 قاشق چای خوری لیمو تازه یا آب لیمو
  • 1/4 قاشق چای خوری نمک کوشر
  • 1/4 قاشق چای خوری گشنیز زمین
  • 6 گوش ذرت shucked
  • روغن زیتون برای کباب

جهت

1. برای تهیه هالاپینیو-فتا کره را در یک کاسه کوچک خمیر هم کره هالاپینیو فتا, گشنیز, سیر, لیمو یا آب لیمو و نمک و تخم گشنیز.

2. تقسیم کره به همان اندازه بر روی شش قطعه از کاغذ به اندازه کافی بزرگ برای قرار دادن آنها را به صورت چسبیده (6 اینچ مربع باید آن را انجام دهد) فرم به سیاهههای مربوط و بسته بندی خوب, چرخاندن به پایان می رسد مانند آب نبات لفافه. لرز به مدت حداقل 2 ساعت و تا 3 روز قبل از استفاده یا فریزر تا 3 ماه.

3. نور کوره یا گرما گوشتی تنظیم رک حدود 4 اینچ از منبع گرما. قلم مو ذرت را به آرامی با روغن. کوره تا سوخته در همه طرف 3 تا 6 دقیقه در کل.

4. انتقال ذرت به صفحات و خدمت هر گوش با ورود به سیستم از هالاپینیو-فتا کره برای مالیدن بر روی گوش.

دستور العمل: زنجبیلی کباب ران مرغ با سوخته هلو

عملکرد: 4 تا 6 نفر

مجموع مدت زمان: 45 دقیقه به علاوه خواباندن

مواد تشکیل دهنده

برای مرغ:

  • 5 قاشق غذا خوری سرکه بالزامیک (ترجیحا خوب شربتی نوع)
  • 2 قاشق غذا خوری پیاز رنده شده زنجبیل تازه و هر زنجبیل آب از 2 اینچ قطعه
  • نمک حلال
  • 2 1/2 پوند بدون استخوان بدون پوست ران مرغ
  • 8 تازه آویشن ارتوپدی یا 4 رزماری تازه ارتوپدی
  • 3 حبه سیر ریز رنده شده یا له شده را به خمیر
  • 2 قاشق غذا خوری سس سویا
  • 1 قاشق چای خوری آبلیمو به علاوه موارد بیشتر به عنوان مورد نیاز
  • روغن زیتون برای مسواک زدن
  • ساده کل-شیر و ماست و برای خدمت (اختیاری)
  • 3 scallions سفید و سبز قطعات نازک (اختیاری)
  • تعداد انگشت شماری از پاره ریحان تازه (اختیاری)

برای هلو:

  • 2 قاشق غذا خوری کره بدون نمک ذوب شده
  • 1 قاشق غذا خوری آویشن تازه خرد شده یا 2 قاشق چای خوری رزماری تازه خرد شده
  • 1 قاشق چای خوری عسل
  • 3 به 4 رسیده هلو یا ابدار نصف و حفره دار
  • پوسته پوسته نمک دریا

جهت

1. Marinate مرغ: در یک کاسه کوچک با هم مخلوط سرکه و زنجبیل رنده شده و کمی نمک.

2. فصل مرغ بیش از همه با نمک و قرار دادن آن در یک کاسه بزرگتر یا کیسه resealable. اضافه کردن 2 قاشق غذا خوری از سرکه مخلوط. (آن را هم بزنید قبل از اندازه گیری در مورد هر یک از زنجبیل به پایین کاهش یافته است. ذخیره باقی مانده سرکه برای خدمت.) اضافه کردن آویشن, سیر, سس سویا و 1 قاشق چای خوری آب لیمو. پوشش کاسه و یا کیسه و اجازه دهید مرغ را در آن بخیسانید و در یخچال به مدت حداقل 2 ساعت و به مدت یک شب.

3. نور کوره یا گرما گوشتی تنظیم رک حدود 4 اینچ از منبع گرما.

4. آماده هلو: در یک کاسه ترکیب کره و آویشن و عسل. قلم مو هلو به آرامی با کره مخلوط و در یک همه فن حریف بق سبد, اگر شما یکی یا به طور مستقیم در کوره. کوره بیش از حرارت مستقیم تا فقط سوخته 2 تا 4 دقیقه در هر طرف. شما می دانید که آنها انجام می شود که پوست فر برگشت و جسم شروع به ذوب شدن. انتقال به یک صفحه گرامافون خدمت و یا صفحات و اگر شما مانند نم نم باران با کمی بیشتر از مخلوط کره و نم نم با پوسته پوسته نمک دریا.

5. اگر اتاق در کوره طبخ مرغ در همان زمان (و یا صبر کنید تا هلو انجام می شود). مسواک کردن هر چسبیده قطعه از سرکه از مرغ به آرامی آن را خشک و کت به آرامی با روغن. کوره و یا داد و بیداد تا سوخته و browned, 4 تا 6 دقیقه در هر طرف.

6. انتقال مرغ به یک صفحه گرامافون یا خدمت صفحات همراه با هلو. خدمت با dollops ماست در کنار اگر شما می خواهم, و نم نم باران با برخی از باقی مانده زنجبیلی بالزامیک و کمی بیشتر روغن زیتون. پراکنده با پیازچه و ریحان, اگر, استفاده, برای چاشنی زدن.

دستور العمل: بدون پخت تافی پودینگ

عملکرد: 4 تا 6 نفر

زمان کل: 35 دقیقه به علاوه سرد

مواد تشکیل دهنده

  • 1 فنجان/240 میلی لیتر خامه سنگین
  • 1 فنجان/240 میلی لیتر کرم fraîche
  • 1/2 فنجان/110 گرم شکر قهوه ای تیره
  • 1/8 قاشق چای خوری نمک کوشر
  • 1 قاشق غذا خوری نور unsulphured ملاس (اختیاری)
  • 2 قاشق چای خوری عصاره وانیل
  • خامه و توت تازه برای خدمت (اختیاری)

جهت

1. در یک ماهی تابه متوسط ترکیب, کرم, کرم fraîche, قهوه ای از شکر و نمک بیش از متوسط حرارت بالا. را به بجوش و خروش آمدن, تکان دهنده اغلب برای حل کردن شکر.

2. در طبخ شدید بجوش و خروش آمدن تا زمانی که مخلوط غلیظ کمی 5 تا 7 دقیقه.

3. حذف از گرما و هم بزنید در ملاس و وانیل. اجازه نشستن تا مخلوط سرد است و کمی پوست در اشکال بالا در حدود 20 دقیقه است.

4. هم بزنید مخلوط و سپس فشار را از طریق یک ریز مش صافی را در یک فنجان اندازه گیری با یک فواره زدن اب. پور مخلوط را به ramekins یا فردی خدمت کاسه.

5. یخچال, کشف, تا, مجموعه, حداقل 3 ساعت تا 3 روز. خدمت با خامه و توت اگر شما می خواهم.

tinyurlis.gdclck.ruulvis.netshrtco.de