چگونه به او-او-زن

چگونه به او-او-زن – شیوه زندگی

به روز شده: May 12, 2020, 08:37 IST | نسرین Modak Siddiqi | بمبئی

در برابر یک بحران بهداشتی ما بهتر نگه داشتن امید و ایمنی بالا است. کارشناسان به اشتراک گذاری دستور العمل های ساده برای تشدید شما از داخل

Dr Siddhant and Chef Raji

Dr Siddhant و آشپز راجی

املا و چغندر و methi کی سبزی

Amla, beetroot and methi ki sabzi

در حالی که املا همیشه بهترین به مصرف زمانی که juiced و یا در سالاد Dr Siddhant Bhargava متخصص تغذیه و از بنیانگذاران مواد غذایی Darzee نشان می دهد سریع آن نوع سبزی.

جهت: گرما یک قاشق غذاخوری روغن زیتون را در یک تابه اضافه کردن یک قاشق چای خوری دانه زیره سبز 1/4 قاشق چای خوری خرد شده دانه شنبلیله و دو فلفل است. سرخ کرده و روی شعله متوسط برای برخی از زمان. اضافه کردن یک فنجان پر آب پز خرد شده و deseeded املا 1/2 فنجان چغندر و 1/2 فنجان برگ methi. در روغن سرخ کرده. و سپس اضافه کردن یک قاشق چای خوری تخم گشنیز 1/2 قاشق چایخوری دانه رازیانه 1/2 قاشق چایخوری پودر فلفل, زردچوبه, نمک, آنغوزه و اضافه کردن شکر زرد و نصف فنجان آب و پوشش آن را با درب و اجازه دهید آن را برای طبخ یک زن و شوهر از دقیقه. چاشنی زدن با گشنیز و خدمت گرم است.

مارمالاد پرتقال

Orange marmalade

“این citrusy میوه سرشار از ویتامین C و دیگر آنتی اکسیدان ها همچنین دارای عوامل ضد التهابی ویتامین A و پتاسیم و کلسیم است که عضلات تا ایمنی. این مارمالاد می تواند حفظ شود و لذت می برد برای ماه” می گوید: آشپز راجی Gupta.

جهت: شستن پرتقال و آنها را به جوش تحت حرارت متوسط (حرارت بالا ممکن است باعث شود آنها را به پشت سر هم) و به آرامی بجوش و خروش آمدن کشف برای یک ساعت یا تا زمانی که پوست پرتقال تبدیل نرم. حذف از شعله و بگذارید تا خنک شود. تکه تکه کردن چهار طرف هر یک از نارنجی به علاوه بالا و پایین می روم یک مکعب نارنجی گوشت. دور تمام دانه ها و ریز ریز کردن آن را. برش های پرتقال و نارنج را بسیار خوب نوار نازک. قرار دادن تمام قطعات خرد شده را به تابه اضافه کنید و آب لیمو را به جوش تحت حرارت متوسط به مدت 30 دقیقه یا تا زمانی که مایع به نصف کاهش می یابد. اضافه کردن شکر و کاهش حرارت و هم بزنید تا حل شود. پس از آن را به جوش دوباره تحت حرارت متوسط و همچنان به هم بزنید و به مدت 30 دقیقه یا تا زمانی که مطالب jell به مارمالاد. اضافه کردن در هویج یا Cointreau (اختیاری) و هم بزنید و به مخلوط. وقتی سرد انتقال به شیشه مهر و موم شده.

چغندر یا هویج کانجی

Beetroot or Carrot kanji

“ساخته شده با چند مواد تشکیل دهنده آن باقی مانده است تازه تا دو هفته و یک راه عالی برای انبار کردن خوبی است. بهترین کار این است که لذت می برد قبل از غذا به پا زدن در هضم می گوید:” Shonali Sabherwal یک macrobiotic متخصص تغذیه و آشپز است.

طرز تهیه: جوش هشت فنجان آب; اجازه دهید آن را سرد. در یک پارچ اضافه کردن این آب 1 ¼ قاشق غذاخوری پودر خردل 1 ½ قاشق چای خوری نمک کمی آنغوزه 1/2 قاشق چای خوری پودر فلفل و نیم کیلو beetroots. نگه داشتن پارچ در آفتاب به مدت چهار روز و هم بزنید دو بار در روز. پس از آن نوبت ترش نگه داشتن آن در یخچال و فریزر.

فشرده سالاد

Pressed salad

“یک پرس سالاد بسته بندی شده در یک ظرف شیشه ای برای یک دقیقه (نه بیشتر) است که به نام lactofermented ظرف می گوید:” Sabherwal.

جهت باد: مخلوط نصف فنجان ورقه کلم (می توانید با استفاده از هویج و فلفل سبز و یا تربچه) با 1/2 قاشق چای خوری نمک را در یک کاسه بزرگ و به آرامی فشار دهید و ماساژ با انگشتان تا زمانی که آنها پژمردگی. قرار دادن یک صفحه در بالای سبزیجات و فشار پایین با یک سنگین وزن است. اجازه می دهد به ایستادن با فشار یک ساعت و اجازه دهید آب آزادی از سبزیجات است. دور انداختن آب شستشو با آب تازه و غذا خوردن به عنوان یک ظرف سمت.

زردچوبه تازه و کلم kraut

Fresh turmeric and cabbage kraut

آشپز Gupta شناخته شده است برای ساخت شیشه تخمیر مواد غذایی برای خانواده و دوستان او. این یکی دو دوز ایمنی. “زردچوبه دارای ویتامین A است که باعث افزایش ایمنی فراهم می کند انرژی, ضد ویروسی و ضد باکتری خواص. تخمیر مواد غذایی شناخته شده برای کمک به ایمنی این غذا ارائه می دهد دو برابر خوبی,” او اضافه می کند.

جهت: شستشو و نازک برش کلم 1/2 پیاز و 1 هویج. اضافه کردن 1 قاشق غذاخوری نمک و ماساژ با دست. اجازه دهید آن را گریه برای 20 دقیقه, اضافه کردن 3 قاشق غذاخوری پیاز رنده شده و زردچوبه تازه, ریشه, 1 میخک سیر و 1 قاشق چایخوری فلفل سیاه و سفید. برای چک کردن چاشنی. انتقال مخلوط را به یک شیشه با فشار دادن به پایین را با مشت خود را تا شور می آید. بالای آن را با یک برگ یا دو برگ کلم; سپس فشار پایین با وزن (زیپ قفل کیسه های پر شده با آب). این را در دمای اتاق از نور مستقیم خورشید به مدت 15-20 روز. اطمینان از kraut به طور کامل غوطه ور شده است. شروع به مزه از روز هفتم. زمانی که عطر و طعم است pleasingly ترش و کلم نوبت شفاف—آن آماده است. ذخیره آن در یخچال.

گرفتن در آخرین بمبئی, اخبار جنایت, اخبارامور جاری و یک راهنمای کامل از مواد غذایی برای همه چیز برای انجام و حوادث در سراسر بمبئی. همچنین دانلود جدید mid-day اندروید و iOS نرم افزار برای دریافت آخرین به روز رسانی.

اواسط روز است که در حال حاضر در تلگرام. اینجا را کلیک کنید برای پیوستن به کانال ما (@middayinfomedialtd) و اقامت به روز شده با آخرین اخبار


ثبت نام برای همه آخرین اخبار, گالری بالا و روند ویدئوها از Mid-day.com

اشتراک

این وب سایت با استفاده از کوکی ها و یا فن آوری های مشابه به منظور افزایش تجربه مرور خود را و ارائه توصیه های شخصی ، با ادامه استفاده از وب سایت ما, شما توافق می کنید به سیاست حفظ حریم خصوصی و سیاست کوکی. OK

tinyurlis.gdv.gdv.htclck.ruulvis.netshrtco.de