دادن روسو دی Montalcino نگاه دوم

توسط اریک آسیموف, نیویورک تایمز

بازگشت در سال 2014 آخرین بار نیویورک تایمز’ شراب پانل سعی روسو دی Montalcino یکی taster نمی مهار خود را در انتقاد از شراب.

“من فکر می کنم Chianti ضربات این شراب دور” گفت: Chris Cannon جانباز رستوران و شراب متخصص که در حال حاضر شریک مدیریت از سوارکار اسب دوانی شدن توخالی نوار و آشپزخانه در موریستاون نیوجرسی.

من مخالف با او را به عقب و سپس پیدا کردن مقدار زیادی به مثل در بطری های ما طعم. اما بعد از شراب پنل بازبینی روسو دی Montalcino به تازگی مزه 20 بطری از سال 2016 و 2017 vintages من شده اند بازاندیشی موقعیت من.

آن را به طور کلی من تمایل به اظهارات قطعی مانند کریس. من جهت است که تقریبا همیشه به دنبال چه خوب است در شراب و باز به ظرایف و خاکستری shadings که اغلب دقیق تر بازنمایی از واقعیت از پتو سیاه-و-سفید قضاوت.

اما من شده است به نوشیدن مقدار زیادی از آب Classicos به تازگی شده اند و فکر کردن در مورد تفاوت بین Chiantis و Rossos همچنین به عنوان نقاط مشترک است.

آنها هر دو شراب قرمز توسکانی و عبارات از sangiovese انگور. شاید در پایان شباهت وجود دارد.

نوعی شراب قرمز است که از تپه ای در منطقه بین فلورانس و سینا. بر خلاف روسو دی Montalcino و برادر بزرگ خود Brunello دی Montalcino است که باید هر دو 100% sangiovese, Chianti باید تنها به 80 درصد sangiovese.

در بهترین Chiantis باقی مانده است به طور کلی ساخته شده تا محلی انگور مانند canaiolo و colorino یا شراب به طور کامل sangiovese. بین المللی انگور مانند cabernet sauvignon و بوته مجاز هستند و هنگامی که مشترک ارسال شده است. اما حضور خود را حتی در درصدهای اغلب گیر کرده و محبوبیت خود را در منطقه کمرنگ شده بیش از 20 سال گذشته است.

A wine tasting of Rosso di ...

تونی Cenicola نیویورک تایمز

مزه کردن شراب از روسو دی Montalcino در نیویورک, Jan. از 15 سال 2020 است. Rossos کمک به تولید کنندگان خود را برای بهبود Brunellos با ارائه یک مقصد برای انگور است که آنها نمی خواهند برای قرار دادن به خود را بالا شراب یا به این دلیل آنها از انگور و یا هر دلیل دیگر.

این Montalcino منطقه به غرب از نوعی شراب قرمز و گرایش به گرمتر و خشک کن. این Montalcino شراب اغلب متراکم تر و عضلانی تر از به طور کلی لاغر و بیشتر زاویه ای آنهایی که ساخته شده در کولر Chianti منطقه است.

در هر دو مناطق شراب می تواند طیف وسیعی از ظریف به, قدرتمند, بسته به آب و هوا و ترکیب خاک به خصوص باروری آن و حضور خاک رس. اما قدرت در Montalcino شراب تمایل به تقویت شود.

Brunellos باید دقیق پیری مورد نیاز است. آنها باید صبر کنید تا حداقل چهار سال پس از برداشت محصول قبل از آنها را می توان منتشر شد از جمله حداقل دو سال در چوب. این دسته از روسو دی Montalcino اختراع شد به ارائه جریان وجوه نقد به Brunello تولید کنندگان در طول این مدت روند پیری. Rossos نیاز به تنها یک سال پس از برداشت از جمله شش ماه در بشکه.

Rossos همچنین کمک به تولید کنندگان خود را برای بهبود Brunellos با ارائه یک مقصد برای انگور است که آنها نمی خواهند برای قرار دادن به خود را بالا شراب یا به این دلیل آنها از انگور و یا هر دلیل دیگر.

این یک توضیح برای کیفیت های مختلف از Rossos: برخی از تولید کنندگان با توجه روسو به عنوان آسان و خوشمزه و شراب به طور کامل جدا از خود Brunellos و ایجاد خود را cuvées به تحقق چشم انداز خود را. دیگر سازان استفاده از آن به عنوان یک محل آزادسازی برای انگور یا شراب که آنها فکر نمی کنم اندازه گیری تا.

نوعی شراب قرمز Classico مانند روسو باید از سن یک سال قبل از آن فروخته می شود. دسته دیگر مانند نوعی شراب قرمز Classico Riserva و گران Selezione باید سن برای دوره های طولانی تر هر چند نه به عنوان طولانی به عنوان Brunello دی Montalcino. در پایان ساده نوعی شراب قرمز Classico است بد نیست مقایسه نقطه برای روسو دی Montalcino.

برای این اخیر روسو مزه فلورانس Fabricant از بار و من ملحق شدند توسط Thera کلارک مدیر شراب در نبراسکا مسافرخانه در منهتن و الیزا تعمید آشامیدنی مدیر در Lilia و Misi در بروکلین.

همه ما مشترک یک مفهوم کلی از ناامیدی در شراب. آنها متناقض است که غیر منتظره نیست. پس از همه, 2016 و 2017 vintages بسیار متفاوت بودند. در سال 2016 فصل رشد طولانی بود و متوسط و بسیاری از شراب شده اند به عنوان معطر و ظریف در حالی که ’17 بود گرم و خشک, تولید شراب که اغلب exuberantly میوه ای.

تناقض نیز ممکن است نسبت به تفاوت در microclimates ارتفاع و خاک با برخی از شراب که از سنگ آهک و ماسه سنگ و مارن و دیگران که از خاک رس-خاک غنی.

بیشتر گفتن از تناقض با این حال ما در بر داشت بیش از حد بسیاری از بطری به نامتعادل تحت سلطه یا با تانن و یا اسیدیته یا فقدان یک یا دیگر. و در کاملا چند بطری ممکن پیچیدگیهای غرق شد توسط غنای شیرینی و قدرت صرف نظر از فهرست.

Thera گفت: برخی از شراب احساس, مجبور, به عنوان اگر آنها در تلاش بودند به چیزی است که آنها نمی شد. او با تشبیه آنها به مردم فشار خود را به لباس است که بیش از حد تنگ است.

الیزا گفت: بسیاری از شراب شد ناقص فاقد این نوع از ویژگی های است که در قلب sangiovese درخواست تجدید نظر در حالی که فلورانس گفت: آنها در شخصیت.

که گفت:, شراب ما مانند متعادل شد, ترکیب تلخ و شیرین طعم میوه با پر جنب و جوش اسیدیته earthiness و نوع ساختار نشان می دهد که شراب خواهد بود قادر به پیری برای 5-10 سال است. هیچ کدام تا به حال گرد و خاکی خلوص گریس یا شفافیت که من لذت می برد و در بسیاری از Chianti Classicos ولی برای کسانی که کیفیت من اغلب دیده می شود در روسو دی Montalcinos.

هنوز هم ما را مانند کاملا چند از شراب. مورد علاقه ما بود 2016 Uccelliera غنی و جوهر مازو با خاکی, طولانی, طعم شیرین و تلخ میوه های قرمز. درست پشت آن بود و شیرین و تند و گل 2017 Ciacci Piccolomini sitinsicily که همچنین ما بهترین ارزش در $25.

جالب توجه است که این تولید در حال همسایگان در Castelnuovo دل’Abate منطقه در جنوب شرقی Montalcino یکی از منطقه های گرم مناطق. شراب در حال تنومند اما نه در همه بیش از حد رسیده و یا مجبور به استفاده از Thera کند.

ما No. 3, بطری, پر جنب و جوش خالص و ساختار 2017 Mastrojanni نیز از جنوب شرقی.

2016 Fonterenza ما بود شماره 4 بطری, اما در برخی از راه من فکر می کنم آن را تا به حال از این پتانسیل به بهترین مزه. آن را از سنتنگلو منطقه در جنوب, اما بالاتر از ارتفاع تاکستان بود و کاملا گل, بافت و پر انرژی. آن را در یک بطری است که همه ما احساس خواهد بهبود اضافی با پیری است.

در سال 2017, La Torre شماره 5 بود و به همین ترتیب از ارتفاع بالاتر انگور در سنتنگلو و روشن بود و گل و به آرامی جوهر مازو. در سال 2017 Canalicchio di Sopra بود از شمال Montalcino که در آن شراب گفته می شود لاغر و ظریف تر و در عین حال این ما شماره 6 بطری بزرگ بود و رسیده با طعم شیرین تیره و میوه ها.

از ما باقی مانده مورد علاقه های شما رسیده متعادل ساختار 2017 جیانی Brunelli, شماره 7, از مرکزی Montalcino منطقه; رسیده دور خوش تلخ 2016 Castello Romitorio, شماره 8, از شمال غربی; خاکی گل 2017 Altesino بود از شمال و بزرگ و قدرتمند و روشن 2017 لا Palazetta از فلاویو Fanti بود از جنوب شرقی.

برخی از مورد علاقه من تولید نمی شد و در مزه. من همیشه توصیه بطری از لو Potazzine, Conti Costanti Il Paradiso دی Manfredi, Fattoria dei Barbi, Il Poggione و اگر پول هیچ شئ Poggio di Sotto, Biondi-Santi و استلا دی Campalto.

در پایان ما با وجود احساسات متناقضی در مورد مزه من مقاومت در برابر توهین به کل دسته به عنوان توپ را در ما 2014 مزه. من تا به حال بیش از حد بسیاری از این شراب که من آن را دوست داشت.

بله, آنها به طور کلی متفاوت از نوعی شراب قرمز Classicos و به من گفت: من با وسواس وضوح لطف و زیبایی Chianti Classicos برای چند سال گذشته.

در عین حال Montalcino است که به سادگی مختلف بیان sangiovese از نوعی شراب قرمز Classico و vive la تفاوت. من مردد به هم زدن سبک از شراب که ولگرد بیش از حد به پر از شکوفه کوکتل اما روسو دی Montalcino است به هیچ وجه وجود دارد. نمونه های خوبی جای خود را, بدون شک.

هنوز هم تعداد نامتعادل شراب ما در بر داشت نگران کننده است. آن را سخت به این باور در یک دسته بیشتر از تولید خود را انجام دهد. اگر یک چیز با ارزش بی شماری به عنوان پدر و مادر باید بدحجابی, آن را به ارزش به خوبی انجام می دهند. در حال حاضر با این شراب و این پتانسیل وجود دارد اما ارزش و لذت همیشه تحویل داده است.

مزه یادداشت ها

  • (3-1/2 ستاره) Uccelliera روسو دی Montalcino سال 2016 $29: غنی جوهر مازو و ساختار با خاکی, طولانی, طعم شیرین و تلخ میوه ها. (DeGrazia واردات شیکاگو)
  • (3-1/2 ستاره بهترین ارزش) Ciacci Piccolomini sitinsicily روسو دی Montalcino 2017, $25: شیرین و تند رایحه گل, با, روشن, متعادل, تلخ و شیرین میوه های قرمز و معدنی طعم. (بومی انتخاب فورت لادردیل فلوریدا)
  • (3 ستاره) Mastrojanni روسو دی Montalcino 2017, $27: پر جنب و جوش خالص و ساختار با طعم خاکی رسیده و میوه های قرمز. (انتخاب شهرکهای اروپا ممرنکک نیویورک)
  • (2-1/2 ستاره) Fonterenza روسو دی Montalcino سال 2016 $48: گل, بافت غنی و پر انرژی با شرکت تانن و طعم دهنده های قرمز و تیره میوه ها. باید با گذشت زمان بهبود. (لوئیس/Dressner انتخاب نیویورک)
  • (2-1/2 ستاره) La Torre روسو دی Montalcino 2017, $34: به آرامی جوهر مازو و گل, با, رسیده, روشن, طعم رنگ قرمز و تیره میوه ها. (روزنتال تاجر شراب نیویورک)
  • (2-1/2 ستاره) Canalicchio di Sopra روسو دی Montalcino 2017, $37: بزرگ و رسیده اما متعادل با طعم شیرین تیره و میوه ها. (Vinifera واردات رنکنکما نیویورک)
  • (2-1/2 ستاره) جیانی Brunelli روسو دی Montalcino 2017, $36: رسیده, ساختار و متعادل با طعم میوه. (DeGrazia واردات)
  • (2-1/2 ستاره) Castello Romitorio روسو دی Montalcino سال 2016 $31: رسیده و دور شیرین طعم میوه های تیره و دلپذیر طولانی تلخی. (انتخاب شهرکهای اروپا)
  • (2-1/2 ستاره) Altesino روسو دی Montalcino 2017, $28: به آرامی جوهر مازو با خاکی گل عطری و طعم دهنده. (Winebow نیویورک)
  • (2 ستاره) لا Palazzetta/Flavio Fanti روسو دی Montalcino 2017, $20: بزرگ و ساختار با روشن و طعم میوه و برخی از مشروبات الکلی و گرما. (T. ادوارد شراب نیویورک)

جفت

Orecchiette با رازیانه و سوسیس

Orecchiette پاستا “کمی گوش” است که به نوعی از این منطقه آپولیا, ایتالیا, است که اغلب در تهیه سوسیس و کلم بروکلی raab, دو, دیگر, منطقه, مواد تشکیل دهنده. برای این دستور غذا orecchiette سفر شمال به اهل توسکانی میهن روسو دی Montalcino. در محل کلم بروکلی raab وجود دارد غنی رازیانه جزء اضافه می کند که مشخص مشخصات عطر و طعم. (رازیانه یا finocchio است که گاهی شناخته شده به عنوان فلورانس رازیانه.) ترش گیلاس و سایر میوه جوان یادداشت در روسو دی Montalcino سادگی تکمیل ادویه دود و طعم شیرین بیان در ماکارونی. به عنوان یک جایگزین به خدمت ماکارونی مستقیم از اجاق گاز می توان آن را پخته در ovenproof غذای مرکب از گوشت وارد shingled سخاوتمندانه با تکه ای از pecorino در 350 درجه است. آن را حدود 20 دقیقه اگر مواد داغ هستند. — فلورانس Fabricant

عملکرد: 4 نفر

زمان کل: 45 دقیقه

مواد تشکیل دهنده

  • 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون فوق العاده خالص
  • 1 پوند شیرین سوسیس ایتالیایی با رازیانه
  • 1 قاشق چای خوری دانه رازیانه
  • 1 بزرگ رازیانه لامپ کمرنگ توپودری و خرد شده (حدود 2 فنجان) fronds محفوظ است
  • 1 پیاز متوسط خرد شده (حدود 1 فنجان)
  • 1 قاشق غذا خوری سیر خرد شده
  • نمک
  • 12 اونس orecchiette
  • 1/4 فنجان ماسکارپونه
  • فلفل سیاه و سفید
  • 3 قاشق غذا خوری ریز خرد شده جعفری تخت برگ برگ
  • 1 اونس pecorino رنده شده

آماده سازی

1. روغن را در 3 لیتر روغن سرخ کرده در تابه متوسط کم. اضافه کردن سوسیس و طبخ تبدیل غالبا تا browned و از طریق پخته شده در حدود 15 دقیقه است. حذف سوسیس به یک هیئت مدیره برش. اضافه کردن دانه رازیانه را به تابه تا معطر و سپس اضافه کردن تازه رازیانه و پیاز و سیر. در روغن سرخ کرده تا زمانی که شفاف و تنها با شروع به رنگ 10 تا 15 دقیقه. فصل را با نمک. حرارت را خاموش کنید.

2. قابلمه بزرگ آب شور به جوش آورد. ماکارونی را اضافه کنید و تفت دهید تا آل dente, 13 به 15 دقیقه. به عنوان ماکارونی آشپز چهارم سوسیس درازا و سپس تکه 1/2 اینچ ضخامت. اضافه کردن سوسیس به سرخ کردن ماهی تابه و با حرارت متوسط و پایین. هم بزنید در ماسکارپونه و فصل سخاوتمندانه با فلفل. اضافه کردن 1/2 فنجان آب پاستا. هم بزنید و در ادامه حرارت به آرامی. گوشت چرخ کرده 2 قاشق غذاخوری محفوظ رازیانه fronds.

3. هنگامی که ماکارونی انجام شده است, رزرو یکی دیگر از 1/2 فنجان آب پاستا. ماکارونی آبکش — شما لازم نیست که به صورت کاملا دقیق در مورد آن — و آن اضافه کنید و به سرخ کردن ماهی تابه همراه با کافی اضافی آب پاستا به صورت مخلوطی که کاملا مرطوب اما نه ابکی. بررسی چاشنی در برابر جعفری و رازیانه fronds و انتقال به یک ظرف غذا, فرد, بشقاب یا کاسه. خدمت با pecorino کنار.

tinyurlis.gdv.gdv.htu.nuclck.ruulvis.netshrtco.detny.im