Ghar wapsi برای نیلی

Ghar wapsi برای نیلی – شیوه زندگی

به روز شده: فوریه 23, 2020, 08:11 IST | Phorum دلال | بمبئی

یک مرد از چند کلمه اما قابل توجه مهارت آشپز Nitin Kulkarni یک بار Rahul Akerkar دست راست را به سر زنجیره ای از مواد غذایی اروپا delis با یک طرح برای کمک به اصلاح شکوه سابق خود را

Nitin Kulkarni brings over 35 years of experience across Mumbai's restaurants and hotels to his new role as culinary head at Indigo Deli. Pic/ Ashish Raje

Nitin Kulkarni به ارمغان می آورد بیش از 35 سال تجربه در سراسر بمبئی رستوران ها و هتل ها به نقش جدید خود به عنوان آشپزی سر در نیلی دلی. عکس/ Ashish Raje

این سه سال بوده است پس از ملاقات ما آشپز Nitin Kulkarni که توجه این است که معمولا متمرکز در آشپزخانه. به ندرت دیده می شود در گردهمایی های اجتماعی و یا آشپزی shindigs که در حال حاضر عادی Kulkarni, 58, ترجیح به backrooms برای اطمینان از هر ظرف است که برگ های صالح است.

او پیوست جشن آشپز-رستوران Rahul Akerkar در سال 1999 به عنوان sous chef در یک تیم است که موفق شده این شهر برای اولین بار مستقل غذاهای اروپایی پاسگاه نیلی در Colaba را Mandlik جاده ها است.

در سال 2014 زمانی که Akerkar ترک مادر نام تجاری است که متعلق به نیلی deGustibus, Kulkarni آویزان خود صحن در سال 2016. تقریبا بلافاصله او برای پیوستن به دیگر پیر deGustibus دست خود مدیر سابق Rishad Nathani بود که راه اندازی رستوران خود را پاکسازی خانه (TCH) در بالارد و مستغلات. پس از سه و نیم سال از قرار دادن یک منو که بیشتر مواد تشکیل دهنده-رانده شده از غذاهای محور او است بازگشت به نیلی به عنوان سرآشپز اجرایی به سر شش رسانه ها از نیلی دلی. “سنی ابتلا; من تنبل. من احساس آن زمان برای انجام کاری متفاوت” Kulkarni می گوید. زمانی که این پیشنهاد را به او آمد در ماه دسامبر گذشته او می گوید: او می دانست که “از آن زمان به خانه می آیند”.

در TCH او چراغ داخل سالن و پذیرایی و ضیافت و آشپزخانه رستوران. “من می دانستم که Rishad و همسر خود را از قبل و آنها فوق العاده هستند. اما من احساس به عنوان اگر همه چیز نیست در حال حرکت در سرعت من می خواستم.”

Kulkarni حرفه ای نمودار شده است سازگار است. او شروع به در سفیر پرواز آشپزخانه درست بعد از یک دوره در تامي مشهور موسسه مدیریت هتل غذا تکنولوژی و کاربردی تغذیه. “ما پخته شده 30,000 وعده غذا در روز. آن را به من داد تا به مهارت کار با حجم. هشت ماه بر من پیوست Oberoi برج جایی که من اختصاص داده بود باز شیفت چرا که من زندگی می کردند نزدیک در اعطای جاده می گوید:” Kulkarni. او می تواند در آشپزخانه توسط 5.30 بعد از ظهر و شروع دبستان به این بخش از کافه رویال صبحانه خدمات. “آشپزخانه محدوده اخراج می شود برای درهم تخم مرغ, بلغور جو دوسر, املت همراه با تمام misen جای گوجه فرنگی خرد شده و قارچ سرخ کرده. بخش سر آشپز آمد از کلیان دامبیولی در ساعت 7 صبح و بین ساعت 7 صبح و 7.45 هستم, ما می خواهم حداقل 50 سفارشات” او به یاد می آورد.

او رفت و به کار در آمریکا بوش کروز و نه سال ترک یک شبه و به خانه بازگشت و یک روز است. زمانی که او فرود آمد همسرش, پیشنهاد او صحبت می کنند با Akerkar بود که باز نیلی. او او را ملاقات نمود که بعد از گرفتن یک پیاده روی را از طریق تحت-نوسازی استعماری عمارت که بود خانه یکی از شهرستان جشن ترین رستوران ها. “من یک احساس از محل و picturised آنچه در آشپزخانه خواهد بود. ایده این بود برای انجام صادق, مواد غذایی خوب,” او لبخند می زند. بقیه سابقه است. او در ادامه به بعد کار با Akerkar در حمل و نقل کردن روی چمن در دور مسابقه و پذیرایی بازوی متحرک جشن.

Kulkarni توصیف روز خود را با Akerkar به عنوان یک لذت است. “Rahul درک شما هرگز تحت فشار شما. ما تا به حال تا حد زیادی به یادگیری از او در مورد طعم. او مورد اعتماد شما ساخته شده است که شما می خواهید برای کار بهتر” می گویند Kulkarni که طی سفر sous آشپز سرآشپز اجرایی بیش از 18 سال است.

نیلی در اوایل منو به حال 14 مورد از جمله پرفروشترین لابستر خرچنگ فلفل دلمه ماهی و کباب لیمو فلفل مرغ. “Rahul صحبت در مورد لابستر خرچنگ در طول مصاحبه. ‘چگونه بسیاری از گالن خواهد شما می خواهید من را?'” من تا به حال به شوخی از من استفاده شد و برای ساخت آن به صورت فله در روی لئامت دادن در بوش کروز. ما می خواستیم غذا را برای خود صحبت می کنند منهای فانتزی آبکاری. اگر ما زد سرخو ما ارائه شده برای انجام این ظرف در rawas اما ما همیشه مطلع مهمانان ما.”

نیلی بمبئی اولین standout اروپا رستوران در خارج از پنج ستاره ایستاده سنگ پرتاب دور از تاج محل کاخ و برج. آن را به تاج زودیاک کوره یک اجرا برای پول خود را. “ما انجام شد مواد غذایی مشابه در یک ساده گاه به گاه راه است. نوار بلند شد و یکی از جاذبه های بزرگ. من را در اوایل روز جمعه و شنبه شب هنگامی که مردم می خواستند به چسبیدن به در بار به جای یک وعده غذایی کامل. من بی سر و صدا دزدکی حرکت کردن از شر backdoor.”

تجربه بیش از 35 سال باعث می شود Kulkarni یک وقایع تغییر هندی کام. “از تند, chatakedar khana, مردم در حال حاضر ترجیح می دهند غیر تند اما طعم دار مواد غذایی است. آنها را خورده و در سفر خود را.”

در طول سال های مواد غذایی و آشامیدنی در بازار تبدیل شده فرار با هیچ وفاداری مشتری به در تکیه می کنند. “پایین پارل به خودی خود دارای بیش از 200 رستوران.

اولویت بود برای بهبود کیفیت خوب لحن فرآیندها و آموزش کارکنان است در طول سال تغییر.” در مقابل پس زمینه یک برنامه ریزی دقیق برای تغییر نیلی دلی منو را لمس پیچیده است که اطمینان که محبوب ویفر نازک پیتزا رفتن هیچ جا. “اما لابستر خرچنگ به عقب خواهد بود.”

در زمانی که سرآشپزها هستند بیشتر مشاهیر کمتر آشپزی کارشناسان Kulkarni می آید از سهام کمی از محل شیک پوش در مجالس. “من صحبت نمی که بسیار. اگر کسی با من تماس به میز من البته ارتباط برقرار کردن. به شما بگویم حقیقت نیمی از وقت من به یاد داشته باشید نام خود را.”

گرفتن در آخرین بمبئی, اخبار جنایت, اخبارامور جاری و همچنین یک راهنمای کامل در بمبئی از مواد غذایی برای همه چیز برای انجام و حوادث در سراسر شهر در اینجا. همچنین دانلود جدید mid-day اندروید و iOS نرم افزار برای دریافت آخرین به روز رسانی


ثبت نام برای همه آخرین اخبار, گالری بالا و روند ویدئوها از Mid-day.com

اشتراک

داستان بعدی

این وب سایت با استفاده از کوکی ها و یا فن آوری های مشابه به منظور افزایش تجربه مرور خود را و ارائه توصیه های شخصی ، با ادامه استفاده از وب سایت ما, شما توافق می کنید به سیاست حفظ حریم خصوصی و سیاست کوکی. OK

tinyurlis.gdv.gdv.htclck.ruulvis.netshrtco.detny.im

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>