دریافت پخت و پز: Butternut squash بولونی

یادداشت سردبیر: مواد غذایی نویس لایحه سنت جان تصمیم گرفته است برای بازگشت به نوشتن ستون خود پس از یک استراحت کوتاه.

لایحه St. John ویژه به دنور پست

گردوی سفید بلونز.

همیشه از من مسلم است که منشا سیب زمینی نبود فرانسه (آن را در بلژیک و چون من نصف بلژیک این شادی بود) من علاقه مند شده است در بسیاری از نام های مناسب در ارتباط با مواد غذایی.

ما می دانیم که وجود ندارد هر خانم در ladyfingers یا جانی در johnnycake. اما چقدر “فرانسه” است که به توان در سیب زمینی و پیاز دار? یا که “آنا” در pommes آنا? به هر حال چرا spuds همه سرد میشوند ؟

شما می خواهم فکر می کنم که آلمان باید بازی بخش بزرگی در توسعه کیک شکلات آلمانی. (آن نیست.) یا که مرغ à la پادشاه سلطنتی تولد. (نه.)

اما در مورد تاثیر این شهر بولونیا ایتالیا در سس پاستا به نام ragù بولونی وجود دارد به وضوح برخی از بولونیا — اما همچنین بسیاری از مزخرف.

اول سس دارای چندین نام است. در بولونیا آن است که به سادگی به نام “ragù” هر کس با وجود دانستن آنچه در آن است. در واقع در بولونیا هیچ چیز مانند وجود دارد به عنوان آن است که ما تماس بگیرید “اسپاگتی بولونی” (به درستی اسپاگتی آلا بلونز). کسی که در بولونیا را بخواهید برای یک نوع و یا شکل ماکارونی “با ragù.”

و به بلونز, “آلا بولونی” صرفا به معنی “راه ما همه چیز را در اطراف در اینجا.” آن است که مترادف با سس.

دستور العمل های بسیاری با یکدیگر رقابت به عنوان “” معتبر ragù بولونی هر دو در ایتالیا و فراتر از آن. به دلیل مجموعهای از مواد تشکیل دهنده را تشکیل می دهند تقریبا هر بلونز, دستور العمل تمام این باعث می شود برای استدلال به نقاط خوب است.

که آیا یا نه برای استفاده از شیر چه نوع از گوجه فرنگی را اضافه کنید و چقدر برای سفید را انتخاب کنید و یا شراب قرمز. چه نسبت های مناسبی از گوشت (گوشت خوک و گوساله)? و یا به استفاده از گوشت چاک به جای ؟ جوز? جگر مرغ? کرفس? Uncured بیکن ؟ چگونه به طبخ ؟

هر یک از این و بیشتر شده است در آغوش گرفت و یا اجتناب به عنوان مناسب برای مناسب بلونز. (کلرادو معادل خواهد بود به اخم بیش از آنچه که باعث می شود به صورت واقعی شیلی ورد.)

در استادانه کار “این مواد غذایی از ایتالیا” Waverley ریشه glosses بیش از پیچیدگی هر ragù دستور نوشتن آن است که ساده و ساده “یک unctuous مخلوط پیاز و هویج ریز خرد شده گوشت گوساله و گوشت و کره و گوجه فرنگی است.”

ریشه هر دو بیشتر تفسیری و جذاب زمانی که او می شکند کلمه “ragù” می گویند که “می آید از ragoûter معنی به بیدار کردن و یا بهبود طعم — یک سرویس است که ragù انجام ستودنی برای ماکارونی.”

او در “ملزومات کلاسیک ایتالیایی, پخت و پز” مارسلا Hazan می دهد دقیقه دستورالعمل برای هر جنبه از دستور العمل او برای ragù گفت: “با وجود اتحاد کامل تر در تمام سلیقه در غذا از ازدواج بولونی ragù با خانه بولونی tagliatelle,” فرم طولانی تخم مرغ, پاستا ایتالیا شمالی.

برای یک لحظه من می خواهم به مدرسه شما در این اصطلاح را تلفظ زیرا در آن فقط برای تلفن های موبایل بسیار خوشمزه است. اجازه دهید شل واکه trippingly کنید و سعی کنید “بو-lo-NYAY-seh.” (به گوش من آمریکایی و بریتانیایی “بو-lo-NEZ” برای تلفن های موبایل مانند یک رنگ سواچ.)

اعتقاد من آن است که بیشترین سود را در نظر بگیرید بولونی در هر یک از آن عبارات به عنوان یک نوع از پخت و پز آماده است. است که به تاس ریز ریز کردن و یا شکستن جامد تشکیل دهنده به کوچکترین ممکن بیت است. و سپس به طبخ همه چیز را برای یک زمان بسیار طولانی coaxing طعم از مخلوط تا زمانی که ممکن است.

به همین دلیل دستور امروز است که در یک و همان زمان بسیار نامتعارف به عنوان به خوبی به عنوان یک کاملا کلاسیک بلونز با استفاده از سوسیس قسمتهای داخلی برای ریز خرد کرده و گوشت کبابی, کدو (نه گوجه فرنگی) به نگه داشتن همه چیز با هم. من امیدوارم که شما از آن لذت ببرید.

Butternut Squash بلونز

برشته اصلی تشکیل دهنده نه تنها باعث می شود راحت تر تهیه آن را نیز توسعه طعم دهنده های اضافی از صرف جوش یا بخار. اگر شما یکی از غوطه ور شدن در ماشین مخصوص مخلوط کردن باعث می شود puréeing سس حتی آسان تر است. (پدران: درخواست برای یک, برای روز پدر.) باعث می شود برای 4 نفر.

مواد تشکیل دهنده

  • 1, کدو متوسط یا بزرگ و پوست کنده کشت و chunked
  • 1 بزرگ به رنگ زرد یا سفید و پیاز پوست کنده و قاچ
  • 2 حبه سیر پوست کنده و به آرامی خرد
  • 6 قاشق غذا خوری روغن زیتون را در 2 دسته 3 قاشق غذا خوری در هر
  • 1 قاشق غذا خوری رزماری خشک خرد شده
  • نمک و فلفل سیاه تازه زمین به طعم و مزه
  • 2 فنجان آبگوشت گیاهی کمی بیشتر در صورت لزوم
  • 12-15 تازه برگ مریم گلی
  • 4 bratwurst به اندازه مرغ و بوقلمون و یا گوشت خوک و سوسیس گوشت از آن روده (یا معادل آن در سست گوشت سوسیس)
  • 1 پوند محکم-نورد ماکارونی خشک (به عنوان مثال اشکال مانند ferricelli, casarecce, gemelli یا strozzapretti)
  • 1/2 فنجان Parmigiano-Reggiano پنیر رنده شده

جهت

حرارت فر به 450 درجه. خط زیادی rimmed ورق پخت با کاغذ ، در یک کاسه بزرگ شیر یا خط و کت کدو و پیاز را در 3 قاشق غذاخوری روغن زیتون با طعم رزماری و نمک و فلفل. گسترش و فضا به طور مساوی بر روی کاغذ و کباب در فر حول یک بار در نیمه راه از طریق, برای 30 دقیقه یا تا زمانی که سبزیجات شروع به caramelize. وقتی انجام می شود اجازه می دهد تا خنک کمی پس از آن مخلوط با سبزی آش تا صاف و قوام خمیر کیک.

در ضمن بیش از حرارت متوسط در روغن سرخ کرده برگ مریم گلی در باقی مانده 3 قاشق غذاخوری روغن زیتون تا فقط ترد. حذف با یک قاشق چاک دار یا “عنکبوت” را کنار بگذارند و بر روی حوله کاغذی. در همان کتری قهوه ای سوسیس و گوشت و شکستن آن را به سازگاری حتی تا زمانی که پخته شده از طریق 8-10 دقیقه. مخلوط کدو, پوره سیب زمینی با سوسیس پخته شده و گرم نگه داشتن همه چیز.

در به سرعت در حال آب جوش طبخ پاستا با توجه به بسته بندی تا آل dente (به طور کلی به این شکل ماکارونی 11-12 دقیقه). تخلیه رزرو 1 فنجان از آب پاستا پخت و پز.

به خدمت: در یک دیگچه بزرگ, کت بخشهایی از ماکارونی در سس بلونز, گرمایش از طریق به خوبی با استفاده از تا 1/4 فنجان آب پاستا به نازک اگر مفید است. جای گرم در صفحات اضافه کردن کمی بیشتر سس به بالا همراه با 3-4 سرخ شده با برگ مریم گلی و گرد پنیر رنده شده.

tinyurlis.gdclck.ruulvis.netshrtco.de