برای سورگوم ضربه

برای سورگوم kick – شیوه زندگی

به روز شده: Feb 02, 2020, 09:38 IST | Aastha Atray بنان | بمبئی

چینی baijiu می آید به بمبئی و آن را به صورت آماتور. اما اگر شما جدی در مصرف مشروبات الکلی می تواند تبدیل به یک خوب علاوه بر به کارنامه خود

Pics/Shadab Khan

عکس/Shadab خان

به طور سنتی چینی در خدمت baijiu شسته و رفته و در درجه حرارت اتاق. معمولا ریخت و فنجان کوچک یا عینک. برای ما 60 میلی لیتر شات خدمت کرده است با یک توپ از یخ در اندازه متوسط شیشه ای. ما بوی الکل که sommelier مکان در نوار بالای صفحه. روشن است و می تواند برای ودکا. هنگامی که به ما گفته شده است محتوای الکل از بین 38 درصد و 50 درصد ما به آن نگاه کنید با احتیاط چشم. این یک روز کار.

ما در حال تلاش Jangxiaobai خالص حق بیمه برای اولین بار baijiu برای راه اندازی در هند در حال حاضر تنها در دسترس در Bandra را Sls. نوار dimly روشن و اتصالات ارائه می دهد محیط. ما در حال تلاش به جای عطر از baijiu اغلب در نظر گرفته شود معادل ژاپن را به خاطر. ما فکر می کنیم میوه رسیده است. اما تحقیقات نشان می دهد که آن را ساخته شده توسط تخمیر دانه یا برنج در earthern چاله برای ماه این عطر از میوه های گرمسیری به خصوص آناناس و موز و گیاهان و بتها ا و خاکی پنیر مانند توجه داشته باشید.

اسناد و مدارک می گوید که اولین بار روح ساخته شده بود در یک کارگاه آموزشی بود که در طول سلسله مینگ در قرن 16 اما آن می تواند ساخته شده اند و در اوایل قرن 13th حتی.

For a sorghum kick

این baijiu که ما در حال خدمت بوده و در بانک ها از رودخانه یانگ تسه در یک کارخانه یا محل تقطیر که در آن سلنیوم و غنی از خاک کاشته شده است با کیفیت بالا و سورگوم. همه سورگوم تولید شده در اینجا استفاده می شود برای ساخت این روح.

ما یک نفخه و قلب ما را به فرو رفتن در. در اولین جرعه آن را به عنوان قوی به عنوان ما فکر. اما پس از آن بازدید پشت گلو و می آید در سراسر به عنوان تند. ما که متوجه آن می تواند ما را چند ساعت را از طریق شیشه ای, اگر چه ما در حال گفت که بسیاری از چینی ها ترجیح می دهند به آن دست کشیدن پایین به عنوان است که از پر ،

ما سعی کنید آن را در یک کوکتل. این sommelier باعث می شود ما یک ترکیب صورتی انار جین و سختی 5 میلی لیتر از baijiu. اما موفق به پیشی تمام دیگر طعم. ما جفت آن را با edamame کوفته بادمجان و توفو کاری و hakka رشته فرنگی. آن طعم تازه و بدون عارضه با مشخص روشن و عطر و طعم.

خواهد ما توصیه می کنیم آن را ؟ بله. با تجربه و پرماجرا آبخوری را به آن حق دور در حالی که تازه کار نیاز به کار در آن است. این طعم به دست آورد اما یکی که شما در نهایت می تواند کاملا مورد استفاده قرار گرفت.

گرفتن در آخرین بمبئی, اخبار جنایت, اخبارامور جاری و همچنین یک راهنمای کامل در بمبئی از مواد غذایی برای همه چیز برای انجام و حوادث در سراسر شهر در اینجا. همچنین دانلود جدید mid-day اندروید و iOS نرم افزار برای دریافت آخرین به روز رسانی


ثبت نام برای همه آخرین اخبار, گالری بالا و روند ویدئوها از Mid-day.com

اشتراک

داستان بعدی

این وب سایت با استفاده از کوکی ها و یا فن آوری های مشابه به منظور افزایش تجربه مرور خود را و ارائه توصیه های شخصی ، با ادامه استفاده از وب سایت ما, شما توافق می کنید به سیاست حفظ حریم خصوصی و سیاست کوکی. OK

tinyurlis.gdv.gdv.htclck.ruulvis.netshrtco.de

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>