
پنج تروریست ها دستگیر شده توسط نیروهای امنیتی در جامو و کشمیر در دو رویداد جداگانه.
روز یکشنبه چهار تروریست دستگیر شده بودند در Budgam منطقه نیروهای امنیتی گران ترور ماژول در این منطقه است. همه آنها وابسته به Ansarul – Gazwatul عقبی (آق) ساز و برگ.
یک حمله انجام شده توسط نیروهای مشترک از Budgam پلیس و Rashtriya تفنگ که در آن شبه نظامیان پنهان شده بودند. اسلحه و مهمات بازیافت شده از آنها.
مقدماتی تحقیق نشان داد که شبه نظامیان مرتبط با تروریست های لباس Ansarul-Gazwat-ul-Hind (آق) و آنها را درگیر در ارائه پناهگاه و پشتیبانی لجستیکی به تروریست ها.
تروریست ها شناسایی شده اند به عنوان میر Muzamil نبی عمر al ard آهنگر, Raouf احمد Bhat و Ishfaq احمد Bhat. در حالی که نبی و آهنگر در حال ساکنان Kanihama, Raouf و Ishfaq متعلق به Kantebagh.
یک مورد به ثبت رسیده در Magam ایستگاه پلیس و تحقیقات آغاز شده است.
زودتر دیپلم از یک Lashkar-e-Taiba مبارز برگزار شد در Ganderbal توسط تیم مشترک از پلیس و Rashtriya تفنگ. یک نارنجک نیز بهبود از او.
Leave a reply