Aai chya gaavaat

Aai chya gaavaat – شیوه زندگی

به روز شده: Jul 19, 2020, 07:57 IST | Prutha Bhosle | بمبئی

یک Nashik متولد زن و شوهر است که با استفاده از دستور العمل های از وطن خود و ایجاد یک آشپزی موج در جنوب مرکزی اروپا

Rajkanya and Vishal

Rajkanya و Vishal

پس از Vishal Patil ازدواج یار خود را Rajkanya زن و شوهر به اتریش رفت سال گذشته است. متولد در Nashik را Gangapur جاده ها و دوله مناطق به ترتيب Vishal با این نسخهها کار به عنوان یک مهندس فرایند برای یک کاغذ و خمیر کاغذ شرکت فن آوری در حالی که Rajkanya است که به دنبال کارشناسی ارشد انفورماتیک در کلگنفورت. هنگامی که او کشف خود را برای پخت و پز, همه چیز در زمان به نوبه خود برای زن و شوهر. “او می خواهم ایجاد ویدئوها از خودش پخت و پز و ارسال آنها را بر Infinite. به عنوان تعدادی از بینندگان رشد ما فکر گرفتن شور و شوق خود را به سطح بعدی با شروع یک کانال یوتیوب” Vishal, 30 می گوید.

در ماه اوت سال 2019 زن و شوهر راه اندازی ViRaas. این کانال در حال حاضر در حدود 1.12 K مشترکین و تمرکز بر دستور العمل های سنتی از زادگاه خود که سخت به آمده توسط آنلاین.

Rajkanya, 26 می گوید: او آموخته پخت و پز از عمه اش با او زندگی می کردند به طور خلاصه در حالی که به دنبال یک مدرک لیسانس در Nashik. “من aatya [خاله] به من آموخت اصول. تا آن زمان من تا به حال پخته نیست. بعد از من ازدواج کردم من تا به حال فرصتی برای آزمایش به طوری که ما می تواند لذت بردن از انواع مواد غذایی است. اما از آنجا که ما را محدود به مواد غذایی موجود در اتریش, ساخت معتبر مواد غذایی هند شده است یک چالش” Rajkanya می گوید.

برخی از دستور العمل تبدیل به محبوب تر از دیگران مانند دال chana landage, dudhi na dhokla و chhodyani khichdi. “ما رکورد ما ویدئوها در گوشی های هوشمند خود و ویرایش آنها را بر روی اندروید و iOS نرم افزار” Vishal می گوید: اضافه کردن آن لذت بخش بوده است گسترش عشق برای Khandeshi مواد غذایی و فرهنگ آنلاین. “این مواد غذایی از Nashik دارای نکات راجستانی و گجراتی پخت و پز. سیاه کاری (rassa) است که معمولا به عنوان یک همراهی. و که می تواند ضرب و شتم misal pav یک Nashik امضای؟”

به دنبال در یوتیوب https://www.youtube.com/channel/UC7HJUc3bZKc JwwA0eXzZfbA

دال Chana landage

Chana dal landage

مواد تشکیل دهنده
برای چاشنی
1 فنجان نخود (chana dal)
1/4 فنجان سبز گرم (matki dal)
1/4 فنجان سیاه و سفید گرم (urad dal)
1-اینچ زنجبیل
2-3 حبه سیر
1 قاشق چایخوری دانه زیره سبز
1 قاشق چایخوری آنغوزه (hing)
1 قاشق چایخوری گفتگوی garam
1 قاشق چایخوری پودر زردچوبه
1 قاشق چایخوری پودر تخم گشنیز
1 قاشق غذاخوری فلفل قرمز پودر
نمک به عنوان در طعم

برای خمیر
2 فنجان آرد گندم
1 قاشق غذاخوری روغن
1 قاشق غذاخوری دانه carom (ajwain)
نمک به عنوان در طعم

برای tadka
2 قاشق غذاخوری روغن
1 قاشق چایخوری خردل (rai)
1 قاشق چایخوری jeera
2 قاشق غذاخوری دانه کنجد (انجمنها)
برگ گشنیز

روش
میکس و شستن تمام سه dals و سپس آنها را خیس خوردن در آب به مدت یک شب (یا برای 8-9 ساعت). تخلیه آب و قرار دادن دال در مخلوط کردن شیشه. اضافه کردن زنجبیل و سیر و خرد کردن آن را به یک خمیر صاف. در حال حاضر اضافه کردن دانه زیره سبز, گشنیز, پودر گفتگوی garam, آنغوزه, زردچوبه, پودر فلفل قرمز پودر و نمک. خرد کردن آن را دوباره و اضافه کردن برخی از آب در صورت نیاز. اطمینان حاصل کنید که قرار نیست آبریزش. قرار داده و خمیر را کنار گذاشته است. فرم خمیر را با در نظر گرفتن آرد گندم و افزودن روغن و نمک و خرد شده دانه carom به آن است. با استفاده از یک قابلمه بزرگ پر کردن آن با آب و پوشش با درب. در حال حاضر رول بخش کوچک از خمیر را به roti و اعمال رب بیش از آن. قرار دادن این رول را در بخار پز و بخار حدود 10-14 دقیقه است. پس از بخار آن را حذف و آن را برش را به قطعات کوچک و گرد. پس از انجام یک بزرگ kadhai و اضافه کردن روغن دانه خردل, دانه های زیره و کنجد به آن است. در حال حاضر قرار داده و شعله بالا و اضافه کردن گرد landage قطعه به آن است. هم بزنید سرخ برای حدود 2-3 دقیقه یا تا آن را ترد می شود. روشن کردن شعله خاموش و خدمت به آن را با kadhi.

Chhodyani khichdi

Chhodyani khichdi

مواد تشکیل دهنده
1.5 فنجان gehu (chhodya)
1/2 فنجان moong dal
2 قاشق غذاخوری روغن
1 قاشق چایخوری دانه خردل
1 قاشق چایخوری دانه زیره سبز
3-4 حبه سیر
1 پیاز
1 سیب زمینی
1/4 فنجان بادام زمینی
1 گوجه فرنگی
1/2 قاشق چایخوری پودر آنغوزه
1/2 قاشق چایخوری گفتگوی garam
1 قاشق چایخوری پودر تخم گشنیز
1 قاشق چایخوری پودر زردچوبه
1 و 1/2 قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز
نمک به عنوان در طعم
3 فنجان آب
برگ گشنیز برای آراستن

روش
Chhodya: نگاهی به کل گندم در kadhai و کباب آنها را روی شعله کم حدود 15-20 دقیقه. بعد از خرد کردن آنها را به درشت ساختار حاصل به صورت پودر خارج از آن. پس از زمین جدا کردن پودر و دانه درشت است. تنها با استفاده از دانه های درشت برای این دستور غذا. شما می توانید با استفاده از این پودر برای ساخت rotis.

Chhodyani khichdi: 1 و 1/2 فنجان chhodya در یک کاسه و نگه داشتن آن را کنار گذاشته است. 1/2 فنجان moong دال و آن را بشویید. در یک اجاق گاز فشار اضافه کردن 2 قاشق غذاخوری روغن. هنگامی که گرم می شود اضافه کردن 1 قاشق غذاخوری دانه خردل و زیره به آن است. اضافه کردن سیر و پیاز خرد شده و طبخ آن از آن می شود تا قهوه ای طلایی است. اضافه کردن 1 سیب زمینی, بادام زمینی, 1 گوجه فرنگی و طبخ آن را به خوبی. هنگامی که پخته شده اضافه hing زردچوبه و پودر تخم گشنیز و پودر گفتگوی garam قرمز پودر فلفل قرمز و نمک. مخلوط آنها را به خوبی و کوک برای حدود 2 دقیقه است. در حال حاضر اضافه کردن 3 فنجان آب خوب مخلوط کنید. درب ظرف را ببندید و طبخ تا 4 سوت. اضافه کردن گشنیز برای آراستن و خدمت با kadhi.

گرفتن در آخرین بمبئی, اخبار جنایت, اخبارامور جاری و یک راهنمای کامل از مواد غذایی برای همه چیز برای انجام و حوادث در سراسر بمبئی. همچنین دانلود جدید mid-day اندروید و iOS نرم افزار برای دریافت آخرین به روز رسانی.

اواسط روز است که در حال حاضر در تلگرام. اینجا را کلیک کنید برای پیوستن به کانال ما (@middayinfomedialtd) و اقامت به روز شده با آخرین اخبار


ثبت نام برای همه آخرین اخبار, گالری بالا و روند ویدئوها از Mid-day.com

اشتراک

loading image

این وب سایت با استفاده از کوکی ها و یا فن آوری های مشابه به منظور افزایش تجربه مرور خود را و ارائه توصیه های شخصی ، با ادامه استفاده از وب سایت ما, شما توافق می کنید به سیاست حفظ حریم خصوصی و سیاست کوکی. OK

tinyurlis.gdclck.ruulvis.netshrtco.de