بی انتها گوجه فرنگی ترش دستور

توسط Vallery لمس, نیویورک تایمز

این بهار, به عنوان خریداران جستجو برای قفسه های قارچی و آرد موروثی گوجه فرنگی فقط در آغاز سفر خود را. دانه های خود را به خاک سپرده شد و قابل اعتماد ریشه گرفت. با آب و نور خورشید و خاک خوب گیاهان با مته سوراخ کردن میوه ارائه یک یادآوری به موقع به همه ما بر اهمیت تغذیه و مراقبت است.

ترکه گوجه فرنگی نشان از یک اتصال به گذشته وجود دارد و به راحتی در آنها چگونه آزمون زمان ایستاده. باارزش دانه ها گذشت از فصل به فصل نسلی به نسل. کشاورزان برداشت آنها از juiciest شیرین ترین و پر جنب و جوش ترین و گوجه فرنگی و سپس ذخیره و گیاه بذر سال آینده هنگامی که هوا گرم است. باغداران و خریداران که حرمت آنها را می دانیم که فصل خود را به ارزش صبر است. وجود دارد هزاران تن از انواع, از مدور و کمی تند Brandywines به شکوه بی رنگی مدال طلا — همه بر خلاف کسانی که کوکی کاتر-مانند ارقام که تربیت می شود “به اندازه کافی دشوار” برای یک مدت طولانی و پر از دست انداز سفر.

شادی از این پای گوجه فرنگی است که چگونه در آن خم در آن misshapen موروثی گونه که هستند — مانند بسیاری از ما شکننده و مستعد ابتلا به کبودی است. اما آیا قاضی ترکه خارجی ، در داخل وجود دارد قوی و طعم و شیرینی را چشیده بود.

این که آیا شما یک نانوا یا شور این ترکه گوجه فرنگی ترش لذت را با برخی از کلید های میانبر قابل اعتماد. فروشگاه خرید پستو و خمیر پای را می توانید آماده سازی این غذا به خصوص ساده است. خمیر ممکن است نیاز به برخی از نورد به جا در تابه اما با تکیه وزن خود را به وردنه برای باز کردن خمیر می تواند یک مسهل انتشار در پایان یک روز گیج کننده است.

برش گوجه فرنگی شیرین و آبدار فراوان در سراسر ترش به حالت تعلیق در روح کاستارد تخم مرغ که خالدار با معطر ریحان و پونه کوهی تازه. در حالی که در فر که کاستارد — فقط تخم مرغ whisked با خامه — bakes, افزایش ایستاده شانه به شانه با گوجه فرنگی. (با استفاده از مجموعه ای از ترکه سبک به این غذا حتی بیشتر جذاب است.) ذوب پنیر موزارلا melds همه چیز را با هم و کسانی که قابل اعتماد گوجه فرنگی نگه داشتن پر روشن و آبدار است.

زندگی نامشخص است به اندازه کافی. شام ندارد.

دستور العمل: ترکه گوجه فرنگی ترش

عملکرد: 4 تا 6 نفر

مجموع مدت زمان: 1 1/2 ساعت

مواد تشکیل دهنده

  • خمیر برای 9 اینچ, تک پوسته پای یا استفاده از فروشگاه خریداری نورد به یک 11-inch دور (نگاه کنید توجه داشته باشید)
  • 1 1/2 پوند رسیده موروثی گوجه فرنگی (حدود 4 متوسط)
  • 1/4 فنجان فروشگاه خرید پستو
  • 3/4 فنجان پنیر موزارلا خرد شده (حدود 3 اونس)
  • 1 قاشق غذا خوری ریز خرد شده ریحان تازه
  • 1 قاشق غذا خوری ریز خرد شده پونه کوهی تازه
  • 3 تخم مرغ بزرگ
  • 1/3 فنجان خامه سنگین
  • 1/2 قاشق چای خوری نمک کوشر
  • 1/2 قاشق چای خوری فلفل سیاه تازه زمین

آماده سازی

1. حرارت فر را به 350 درجه می باشد. جا خمیر نورد کردن به یک 9 اینچ ترش تابه اجازه می دهد لبه به افزایش حدود 1/4 اینچ بالاتر از لبه ظرف. خراش خمیر بیش از همه با چنگال.

2. خط خمیر را با فویل آلومینیوم و پر کردن با پای وزن یا لوبیا خشک. پخت 15 دقیقه تا زمانی که شروع به قهوه ای در لبه. حذف از اجاق گاز و دقت حذف فویل و وزن. افزایش دمای فر را با 375 درجه است.

3. در ضمن برش گوجه فرنگی به 1/2 اینچ برش. محل در یک صافی به تخلیه بیش از حد گوجه فرنگی مایع برای 20 دقیقه.

4. گسترش 1/4 فنجان سس پستو در یک لایه و حتی بیش از parbaked ترش پوسته. نم نم خرد موزارلا بیش از پستو. نم نم ریحان و پونه کوهی بیش از پنیر.

5. در یک کاسه متوسط تهیه کاستارد: ماهوت پاک کن زدن با هم تخم مرغ و خامه و نمک و فلفل تا ترکیب شده است.

6. جای گوجه فرنگی به طور مساوی بر پنیر و سبزی با هم تداخل دارند در دایره متحد المرکز.

7. پور کاستارد به طور مساوی بر روی برش گوجه فرنگی. چرخش ظرف به طور مساوی توزیع مایع است. پخت تا پر کردن است مجموعه و نمی اهسته تکان دادن زمانی که متزلزل حدود 35 دقیقه است.

8. حذف از اجاق و اجازه دهید خنک شود قبل از خدمت گرم است. این ترش نیز می تواند خدمت در درجه حرارت اتاق.

نکته: بسته بندی خمیر پای عالی میانبر برای weeknight وعده های غذایی و ترش پوسته می توان parbaked یک روز در پیش است.

و به نوشیدن …

غنای تخم مرغ خامه و پنیر تیز گیاهی طعم پستو و آبدار کیفیت اسیدی گوجه فرنگی تازه شکل ترکیبی که خواستار نافذ سفید یا آناناس. این گزینه به نظر می رسد بی پایان است. جهان از شراب سفید ارائه می دهد بسیاری از اتصالات انتخاب به عنوان نشانی از جهان Provençal-سبک rosés. کسانی که واضح انتخاب. یک aligoté از کبود خواهد بود درخشان. به طوری که یک pinot بلان از آلمان و اتریش که در آن همچنین ممکن است به نام weissburgunder یا silvaner. شما می توانید سعی کنید از یک شراب سفید و همچنین خشک یا شیرین یا یک sauvignon بلان. بسیاری از خشک شراب گازدار را با این ترش. اگر شما واقعا می خواستم یک قرمز, من می خواهم برای انتخاب کردن خشک و پر جنب و جوش و رفع تشنگي با خوب و اسیدیته ظاهری هیچ تانن مانند ارزان باربرا.

— اریک آسیموف

tinyurlis.gdclck.ruulvis.netshrtco.de