[ad_1]
ما در دوران نوآوری های تکنولوژیکی هیجان انگیز زندگی می کنیم. فناوری های دیجیتال منجر به تغییرات دگرگون کننده می شوند. پارادایم های اقتصادی در حال تغییر هستند. فنآوریهای جدید در حال تغییر شکل بازارهای محصول و فاکتورها و تغییر عمیق کسبوکارها و مشاغل هستند. پیشرفتهای اخیر در هوش مصنوعی و نوآوریهای مرتبط، مرزهای انقلاب دیجیتال را جابجا میکنند. تحول دیجیتال پس از همه گیری کووید-19 در حال شتاب گرفتن است. آینده سریعتر از حد انتظار می آید.
کتاب اخیراً منتشر شده “تغییر پارادایم ها: رشد، مالی، مشاغل و نابرابری در اقتصاد دیجیتال” پیامدهای دگردیسی دیجیتال در حال تحول را برای اقتصادها و برنامه های سیاست عمومی بررسی می کند.
تحول دیجیتال: وعده ها و تله ها
فناوری های جدید وعده های زیادی را می دهند. آنها مسیرها و فرصت های جدیدی را برای آینده ای مرفه تر ایجاد می کنند. اما آنها همچنین چالش های جدیدی را ایجاد می کنند. اگرچه فناوریهای دیجیتال با درخشش و قدرت کاربردهای خود خیره شدهاند، اما تاکنون به طور کامل سود مورد انتظار را برای رشد بهرهوری بالاتر ارائه نکردهاند. در واقع، رشد بهره وری کل طی چند دهه گذشته در بسیاری از اقتصادها کند شده است. در نتیجه رشد اقتصادی کمتر می شود.
برای تحقق وعدههای ماشینهای هوشمند امروزی، سیاستها نیز باید هوشمندانهتر باشند.
در عین حال، نابرابری درآمد و نابرابریهای مربوط به آن، بهویژه در اقتصادهای توسعهیافته افزایش یافته است و باعث نارضایتی اجتماعی و جوشهای سیاسی شده است. در اقتصادهای مختلف، مشارکت نابرابر در فرصت های جدید ایجاد شده توسط تحول دیجیتال وجود دارد. بسیاری در صنایع و شرکت ها، نیروی کار و اقشار مختلف جامعه رها شده اند.
شرکتهای مرزی فناوری از بقیه جدا شدهاند و در بازارهای متمرکز بهطور فزاینده تسلط پیدا کردهاند و سهم بزرگی از بازده فناوریهای جدید را تصاحب کردهاند. اگرچه رشد بهرهوری در این شرکتها قوی است، اما در سایر شرکتها راکد یا کند است و رشد بهرهوری کل را سرکوب میکند. افزایش خودکارسازی وظایف با مهارت کم تا متوسط، تقاضای نیروی کار را به سمت مهارتهای سطح بالاتر سوق داده است که به دستمزدها و مشاغل در پایینترین طیف مهارت آسیب وارد کرده است. با فن آوری های جدید که به نفع سرمایه است، برنده تمام نتایج و مهارت های تجاری را به سطح بالاتری می برد، توزیع سرمایه و درآمد نیروی کار نابرابرتر می شود و درآمد از نیروی کار به سرمایه تغییر می کند.
یکی از دلایل مهم این نتایج این است که سیاست ها و نهادها به آرامی با تحولات در حال تکامل سازگار می شوند. برای تحقق وعدههای ماشینهای هوشمند امروزی، سیاستها نیز باید هوشمندانهتر باشند. آنها باید نسبت به تغییرات واکنش نشان دهند تا به طور کامل دستاوردهای بالقوه در بهره وری و رشد اقتصادی را بدست آورند و با نابرابری های فزاینده مقابله کنند، زیرا اختلالات تکنولوژیکی باعث ایجاد برندگان و بازندگان می شود.
همانطور که فناوری بازارها را تغییر می دهد و پویایی رشد و توزیع را تغییر می دهد، سیاست ها باید تضمین کنند که بازارها فراگیر باقی می مانند و دسترسی گسترده ای به فرصت های جدید برای شرکت ها و کارگران حفظ می کنند. اقتصاد دیجیتال باید برای گسترش فناوریها و فرصتهای جدید به شرکتهای کوچکتر و بخشهای وسیعتری از نیروی کار گسترش یابد.
مشاغل، کارگران و سیاستمداران با سؤالات زیادی روبرو هستند. در حالی که فناوریهای دیجیتال دستاوردهای بهرهوری بزرگی را ارائه میکنند، با تغییر فرآیندهای تولید، منابع مزیت رقابتی و ساختار بازار، چالشهای جدیدی را برای شرکتها ایجاد میکنند. آیا تمرکز فزاینده صنعتی در تسلط فزاینده غولهای فناوری در بازار با این فناوریها اجتنابناپذیر است یا میتوان مزایای آن را به طور گستردهتری بین شرکتها برای افزایش بهرهوری کلی و ارتقای رشد اقتصادی باثباتتر تقسیم کرد؟ با توجه به تغییرات سریع مشاهده شده در بازارهای مالی، چگونه می توان وعده نوآوری دیجیتال در امور مالی را در حین مدیریت ریسک ها جلب کرد؟ آیا کارگران باید از اتوماسیون جدید بترسند زیرا ماهیت کار و نیاز به مهارت ها تغییر می کند و بسیاری از مشاغل و وظایف قدیمی ناپدید می شوند؟ چگونه باید وفق دهند؟ تغییرات تکنولوژیکی در کسب و کار و کار از چه راه هایی منجر به افزایش نابرابری های اقتصادی می شود؟ سیاست عمومی چگونه باید واکنش نشان دهد؟
به روز رسانی سیاست ها برای عصر دیجیتال
تغییر پارادایم به این مسائل می پردازد و نشان می دهد که سیاست ها مهم هستند. برای تغییر سیاست ها و نهادها با اقتصاد دیجیتال به تفکر و سازگاری های جدید نیاز است. حوزه های تمرکز شامل سیاست رقابت و رژیم های نظارتی، اکوسیستم نوآوری، زیرساخت های دیجیتال، توسعه نیروی کار، چارچوب های حمایت اجتماعی و سیاست های مالیاتی است.
سیاست رقابت باید برای عصر دیجیتال بازطراحی شود. قوانین ضد تراست و اجرای آنها باید تقویت شود. اقتصاد دیجیتال چالشهای نظارتی جدیدی را ایجاد میکند که باید به آن پرداخته شود، از جمله مسائل مربوط به مقررات دادهها (سرزندگی اقتصاد دیجیتال)، مسائل رقابتی مرتبط با پلتفرمهای دیجیتال که به عنوان دروازهبان در دنیای دیجیتال ظاهر شدهاند، و تمرکز بر بازار به عنوان یک نتیجه تکنولوژی غول هایی که به دلیل صرفه جویی در مقیاس و اثرات شبکه مرتبط با فناوری های دیجیتال، شبیه انحصارات طبیعی یا شبه طبیعی هستند. همانند بازارهای محصول، سیاست گذاران باید اطمینان حاصل کنند که بازارهای مالی به اندازه کافی رقابتی باقی می مانند و به چالش های نظارتی ناشی از دنیای جدید محصولات مالی دیجیتال، پلت فرم ها و الگوریتم ها رسیدگی می کنند. چارچوبهای جدیدی نیز برای همکاریهای بینالمللی در زمینههایی مانند تنظیم جریان دادههای فرامرزی و مالیات بر تجارت دیجیتالی فرامرزی مورد نیاز است.
اکوسیستم نوآوری نیاز به بهبود دارد. سیستمهای ثبت اختراع قدیمی باید با پویایی نوآوری جدید اقتصاد دیجیتال بهروزرسانی شوند، منافع موجود را بهتر متوازن کنند و گسترش و انتشار گستردهتر فناوری را برقرار کنند. برنامههای تحقیق و توسعه عمومی برای ارتقای پیشرفت فناوری که به جای منافع گروههای محدود سرمایهگذاران در خدمت اهداف اقتصادی و اجتماعی گستردهتر است، باید احیا شوند. سیاستمداران باید تعصب را در سیستمهای مالیاتی سازگار با نیروی کار اصلاح کنند که انگیزههایی برای «اتوماسیون بیش از حد» ایجاد میکند – که بدون افزایش بهرهوری، مشاغل را از بین میبرد.
اساس زیرساخت دیجیتال باید تقویت شود تا دسترسی به فرصت های جدید گسترش یابد. این امر مستلزم افزایش سرمایه گذاری عمومی و چارچوب هایی برای تشویق سرمایه گذاری خصوصی بیشتر برای بهبود دسترسی دیجیتال برای گروه ها و مناطق محروم است. شکاف دیجیتالی به ویژه در اقتصادهای نوظهور همچنان بالاست. زیرساختهای دیجیتالی قویتر و سواد برای این اقتصادها بسیار مهم خواهد بود، زیرا تغییرات تکنولوژیکی آنها را مجبور میکند از مدلهای رشدی که بر تولید با مهارت کم و دستمزد پایین متکی هستند دور شوند.
سرمایهگذاری در برنامههای آموزشی و آموزشی باید تقویت شده و مجدداً برای تأکید بر مهارتهایی که مکمل فناوریهای جدید هستند، متمرکز شود. این امر مستلزم نوآوری در محتوا، ارائه و تأمین مالی این برنامهها، از جمله مدلهای جدید مشارکت عمومی و خصوصی است. با تغییر سریع تقاضا برای مهارت ها و نیاز روزافزون به آموزش، بازآموزی و یادگیری مادام العمر، در دسترس بودن و کیفیت آموزش مداوم باید به طور قابل توجهی افزایش یابد. از پتانسیل راه حل های تکنولوژیک باید به عنوان ابزاری برای یادگیری آنلاین استفاده شود. باید به نابرابری های مستمر در دسترسی به آموزش و (دوباره) صلاحیت توجه شود. در حالی که شکافها در مهارتهای پایه در گروههای درآمدی مختلف کاهش یافته است، مهارتهای سطح بالاتری که منجر به موفقیت در اقتصاد دیجیتال میشود، در حال افزایش است.
سیاست های بازار کار و سیستم های حمایت اجتماعی باید تغییر اقتصاد و ماهیت کار را در نظر بگیرند. سیاستها باید بر تمرکز آیندهنگرتر بر بهبود توانایی کارگران برای رفتن به مشاغل جدید و بهتر تمرکز کنند، نه اینکه به دنبال محافظت از مشاغل موجود که توسط فناوری منسوخ شدهاند، باشند. طرحهای بیمه بیکاری باید از کارگران در سازگاری با تغییرات، بازآموزی و انتقال به مشاغل جدید حمایت بیشتری کند. طرحهای غرامت کارگران، که مزایایی مانند حقوق بازنشستگی و مراقبتهای بهداشتی را پوشش میدهد، که به طور سنتی مبتنی بر روابط رسمی بلندمدت کارفرما و کارمند است، باید با تغییر شغلهای مکرر و ترتیبات کاری متنوعتر (از جمله گسترش کنسرت) با بازار کار سازگار شود. اقتصاد). مؤسساتی که به کارگران صدای کافی می دهند نیز مهم هستند، زیرا فناوری تعادل قدرت بازار را تغییر می دهد. برای عصر دیجیتال، روشی که قراردادهای اجتماعی فرصتها، اشتراک ریسک و امنیت را فراهم میکنند باید بازنگری شود.
امکان مشارکت بیشتر شرکتها در اقتصاد نوآوری، گسترش گسترش فناوریهای جدید و ایجاد مهارتهای مکمل در نیروی کار میتواند رشد اقتصادی قویتر و فراگیرتری را فراهم کند. اصلاحات در این زمینه ها می تواند نابرابری و عدم اطمینان اقتصادی را به طور موثرتری نسبت به توزیع مجدد مالی کاهش دهد. در گرفتن وعده کامل تحول دیجیتال، برنامه های رشد و گنجاندن یکسان هستند.
[ad_2]
https://afkharebartar.ir
https://akhabarebartar.ir
https://andnews.ir
https://avatefepak.ir
https://baranmajale.ir
https://behtaringam.ir
https://daltek.ir
https://elmitarin.ir
https://fardayeashena.ir
https://forbos.ir
https://foxirani.ir
https://gisoon.ir
https://hodhodirani.ir
https://iranisard.ir
https://kahkashani.ir
https://lasttimes.ir
https://lilaki.ir
https://livejame.ir
https://magirani.ir
https://majaleiranian.ir
https://mervina.ir
https://mineralnews.ir
https://modirezard.ir
https://momon.ir
https://moniseh.ir
https://nationaliran.ir
https://netcrafti.ir
https://news-single.ir
https://newsexpress.ir
https://newslife.ir
https://newsspot.ir
https://newsteen.ir
https://nikmag.ir
https://officemag.ir
https://okaziyon.ir
https://one-news.ir
https://pandamag.ir
https://parsroids.ir
https://patris-fun.ir
https://senatornews.ir
https://seratmag.ir
https://sibala.ir
https://sohanian.ir
https://sosokan.ir
https://tazekhabari.ir
https://technoirani.ir
https://timesirani.ir
https://yamorani.ir
https://yandexkhabari.ir
https://abdoosnews.ir
https://zehnenoandinsh.ir
https://abestanews.ir
https://abtinnews.ir
https://akhbarebartaaar.ir
https://akhbaremaaaa.ir
https://akhbareshomaaa.ir
https://akhshijnews.ir
https://atrinnews.ir
https://atroticnews.ir
https://atshnews.ir
https://bashariatemrooz.ir
https://dastesalamatt.ir
https://dostemansalam.ir
https://elementorsite.ir
https://emrooztafahom.ir
https://ensanedirooooooz.ir
https://etelaresankhabar.ir
https://examplenews.ir
https://fardaalefba.ir
https://gisooyekhabar.ir
https://halohekayatha.ir
https://hashtadonoh.ir
https://hekayatfardayeemaaa.ir
https://honarmandkhabar.ir
https://istgaheshomareyek.ir
https://ketabkhoooon.ir
https://kimyagaaaar.ir
https://markazeakhbar.ir
https://masternewss.ir
https://mohamadrezasite.ir
https://morvarideasia.ir
https://mramins.ir
https://naserinews.ir
https://nasermr.ir
https://newsamins.ir
https://newsatropat.ir
https://newscenterals.ir
https://newsmineral.ir
https://newsouls.ir
https://newspishgamannn.ir
https://newssalam.ir
https://newsshans.ir
https://newsworlds.ir
https://parinews.ir
https://patris-music.ir
https://poshtibannews.ir
https://powernewss.ir
https://recordejadid.ir
https://salamnewws.ir
https://23ncfst.ir/
https://amiran-carpet.ir/
https://armanenergytec.ir/
https://blogenews.ir/
https://blogkhoon.ir/
https://bvfars.ir/
https://charsounews.ir/
https://chsnews.ir/
https://dezfil.ir/
https://dmwebmaster.ir/
https://dota2news.ir/
https://erfanhd.ir/
https://etminan110.ir/
https://faratarazkhabar.ir/
https://farsgardi20.ir/
https://footynews.ir/
https://goto98.ir/
https://ilyarkhabar.ir/
https://ir2khabar.ir/
https://iranalmanac.ir/
https://irandaryafest.ir/
https://khabarehaft.ir/
https://khabarontime.ir/
https://lolsms.ir/
https://maadgig.ir/
https://masoudtb.ir/
https://mp3news.ir/
https://music-ha.ir/
https://nakhlestankhabar.ir/
https://newcharge.ir/
https://news-links.ir/
https://news180.ir/
https://pimn.ir/
https://prmf.ir/
https://pvnews.ir/
https://rejawnews.ir/
https://sahab-co.ir/
https://samanbarg.ir/
https://semanews.ir/
https://shirinonews.ir/
https://soheilesonghor.ir/
https://tacity.ir/
https://taktanews.ir/
https://tarabaranmag.ir/
https://telegram-persian.ir/
https://tfcenter.ir/
https://trika.ir/
https://velninews.ir/
https://vidnaz.ir/
https://wajnews.ir/
https://your-news.ir/
https://zangannews.ir/
https://2016downloadnew.ir/
https://paxsolomusic.ir/
https://daryamedia.ir/
https://andikakhabar.ir/
https://seo-pbn.ir/
https://ghezelwich.ir
https://panaztebtabriz.ir
https://shayna-net.ir
https://kanooneslamshahr.ir
https://raynuts.ir
https://honare2.ir
https://itsama.ir
https://flingpet.ir
https://foreverpro.ir
https://fraeesi.ir
https://gkhabar.ir
https://18amlak.ir
https://pooyesh-khabar.ir
https://matsef.ir
https://photo-land.ir
https://tabarestan118.ir
https://disachain.ir
https://chikaapp.ir
https://mahestan18.ir
https://radyaabkala.ir
https://c-civil.ir
https://saeeed.ir
https://copytops.ir
https://modirsearch.ir
https://shz1music.ir
https://m-khosravi.ir
https://iranhayashi.ir
https://iranian-dress.ir
https://gigblog.ir
https://basitcg.ir
https://mashhadhekmat.ir
https://rahetamin.ir
https://radolyamani.ir
https://bnemati.ir
https://face-wood.ir
https://tourvare.ir
https://centertasisat.ir
https://bidarirafsanjan.ir
https://namahaa.ir
https://30pp.ir
https://script-tabadol-link.ir
https://simayesarbedar.ir
https://pakdashtiha.ir
https://rentacars.ir
https://2019movies.ir
https://ekar24.ir
https://saber-ramezani.ir
https://teb-saharsina.ir