واحد سینک رستوران: سؤالات متداول

این که چه شما یک شیرینی فروشی کوچک یا یک رستوران بزرگ در حال اداره هستید ، هر آشپزخانه تجاری به سینک های آشپزخانه نیاز دارد . برای اینکه بفهمید چه تعداد سینک ظرفشویی نیاز دارید و چه نوع سینک ظرفشویی برای خرید دارید ، در نظر بگیرید رستوران شما از چه مواردی استفاده می کند و چقدر از آنها استفاده خواهید کرد.

سوالات متداول در مورد واحدهای سینک تجاری
چرا به سینک نیاز دارم؟
سینک های رستوران برای سه هدف اصلی دارند:

شستن دستها
شستن غذا
شستن ظروف و تجهیزات
به طور کلی مواد غذایی را نباید در سینک ظرفشویی استفاده کرد. شستشوی دست باید در سینک های مخصوص خود انجام شود.

به چند سینک نیاز دارم؟
حتی کوچکترین رستوران حداقل به دو سینک نیاز دارد و بسیاری از موسسات به سه مورد نیاز دارند. آشپزخانه های بزرگ تجاری ممکن است چندین مورد داشته باشد.

برای تجهیزات شستشو و شستشو حداقل به یک سینک دوتایی نیاز دارید . برای شستن دستها باید حداقل یک سینک دیگر داشته باشید. این سینک برای هر منظور دیگر قابل استفاده نیست.

ممکن است برای تهیه غذاها به سینک های جداگانه احتیاج داشته باشید. از این سینک ها نباید برای تمیز کردن دست یا تجهیزات استفاده شود.

چه سایزهای سینک نیاز دارم؟
شما می توانید با در نظر گرفتن اندازه آشپزخانه و حجم ظروف یا مواد غذایی مورد نظر خود از طریق سینک ظرفشویی تصمیم بگیرید که چه سایزهای مورد نیاز خود را انتخاب کنید.

یک میخانه کوچک به سینک های چند محفظه ای عظیم که برای شستن گلدان ها و قابلمه ها طراحی شده اند ، احتیاج نخواهید داشت . یک رستوران بزرگ و شلوغ ممکن است چندین مورد نیاز داشته باشد.

چه نوع سینک ظرفشویی لازم دارم؟
برای شستن دست های خود نیاز به سینک های کافی دارید. در این سینک های دست شستشو باید آب گرم وجود داشته باشد و برای خشک کردن دست نیز نیاز به تهیه صابون و برخی وسایل دارید. حوله های کاغذی یک انتخاب رایج است.

هر رستوران برای تهیه غذاها به یک سینک سینک نیاز ندارد. مدیر بهداشت و یا بازرس بهداشت محیط شما می تواند به شما بگوید که آیا برای این منظور نیاز به سینک های اختصاصی دارید. در برخورد با غذاهای پرخطر مانند گوشت یا لبنیات ، این کار خوب است.

حتی اگر تجهیزات شستشوی ماشین ظرفشویی دارید ، هنوز هم نیاز به سینک ظرفشویی برای شستن ظرف ها یا اسپری قبل از شستشو دارید .

چه نوع سینک ظرفشویی موجود است؟
سینک بار
سینک های میله ای ، سینک های محفظه ای هستند که به شکل کمتری ساخته شده اند تا بتوانند در زیر میله ها و میزهای کوچک قرار گیرند. آنها اهداف زیادی مانند خالی کردن نوشیدنی ها دارند. برای دسترسی آسان به بطری ها می توانند به قفسه های سرعت مجهز شوند. آنها می توانند محفظه ای باز یا محصور در زیر نگه داشتن ظروف شیشه ای داشته باشند.

سینک ظرفشویی
می توانید چندین ظرف سینک یک محفظه را در قلاب های کوچک و میل لنگ ها نصب کنید. در جایی که فضای کافی در دسترس باشد ، سینک های با محفظه های مختلف انعطاف پذیر تر هستند زیرا انتقال وسایل بین آنها بدون ریختن بسیار آسان تر است.

سینک ظرفشویی در اندازه های مختلفی موجود است. برخی به اندازه کافی بزرگ هستند که حتی بزرگترین گلدان ها و قابلمه ها را نیز بشویید و پر کنید.

یک سینک چهار محفظه می تواند ظرف ها را بشویید ، بشویید و ضد عفونی کنید. محفظه چهارم می تواند برای خیساندن یا دفع زباله مورد استفاده قرار گیرد. برخی رستوران ها قسمت چهارم را برای شستن دست ها یا شستن مواد غذایی اختصاص می دهند. به یاد داشته باشید ، هر محفظه باید به استفاده خاص خود اختصاص یابد. از محفظه ای برای شستن دست ها نباید برای شستن مواد غذایی یا شستن ظرف ها استفاده شود.

سینک ظرفشویی
سینک دفع مخصوصاً برای استفاده با واحد دفع زباله طراحی شده است. آنها معمولاً کوچک هستند و مانند یک قیف بزرگ شکل می گیرند. آنها آب و مواد زاید را به سمت دفع زباله راهنمایی می کنند. به طور معمول ، سینک های دفع دارای سوراخ های بزرگ زهکشی هستند و بسیاری از آنها در نواحی حوضه نازل آب دارند. محافظ چلپ چلوپ رایج است. می توانید نگهدارنده های ظروف نقره ای نصب شوند تا وسایل آشپزخانه از دسترس خارج نشود. سینک های دفع باید در صورت عدم استفاده پوشانده شوند.

واحدهای Drop-In و Sink
سینک ظرفشویی یا کشویی روی سطحی نصب می شود که قبلاً در آشپزخانه شما قرار گرفته است. آنها می توانند در میز کار و میز کار غرق شوند. یک سینک ظرفشویی دارای یک فلنج در اطراف لبه فوقانی حوضه است که بر روی صفحه ایستاده است. سینک زیرین فاقد فلنج است و در عوض دقیقاً با همان ابعاد بالای سینک در سوراخی قرار می گیرد.

واحدهای سینک ظرفشویی کاملاً مجهز به مجموعه ای از پیکربندی ها از واحدهای سینک های منفرد تا واحدهای سینک دوبل ، سطح زهکشی ، لب پشت چلپ چلوپ و یک قفسه پایین است. آنها برای شیرهای برقی و واحدهای پاششی و لوله کشی حفر شده اند.

سینک دست را بشویید
هر رستوران برای شستن دست به سینک دستی نیاز دارد. آنها معمولاً در نزدیکی آماده سازی غذا یا محل های سرو قرار دارند ، بنابراین در صورت نیاز به راحتی در دسترس هستند. برای جلوگیری از آلودگی نواحی مجاور ، آنها باید در صورت لزوم با اسپری های پشتی یا جبهه های جانبی نصب شوند. برخی از آنها دارای مواد صابون و حوله های کاغذی هستند.

سینک ظرفشویی
سینک های موپ یا سینک های نگهدارنده برای پر کردن و تخلیه سطل های موپس استفاده می شوند. می توان آنها را با پاشش های جانبی نصب کرد و برخی از آنها دارای کابینت های بلند با فضای قفسه بندی و انبار هستند. آنها را می توان در کف نصب کرد.

سینک های قابل حمل
دو نوع عمده سینک قابل حمل وجود دارد. سینک های خیس به طور معمول حوضچه هایی با زهکشی هستند که روی پایه نورد سوار شده اند. آنها بطور معمول فاقد شیر آب هستند اما می توانند در زیر منبع آب قرار گیرند.

چرخ دستی های دستشویی اغلب توسط فروشندگان تلفن همراه و فضای باز استفاده می شوند. آنها دو مخزن دارند ، یکی برای آب تمیز و دیگری برای فاضلاب. برخی از آنها می توانند به یک پریز برق وصل شوند یا از بنزین برای تغذیه بخاری آب گرم استفاده کنند.

برای ساخت سینک های آشپزخانه تجاری از چه موادی استفاده می شود؟
مواد
بیشتر سینک های آشپزخانه تجاری از جنس استیل ضدزنگ هستند. استیل ضد زنگ بسیار با دوام و تمیز کننده آسان است. دو نوع اصلی در حال استفاده هستند ، نوع 430 و نوع 304 .

نوع 430 برای انواع مختلفی از تجهیزات تهیه غذا مورد استفاده قرار می گیرد و کمی مقرون به صرفه تر است. نوع 304 ، که اغلب 18/8 یا 18/10 نامیده می شود ، در برابر خوردگی مقاوم تر است. اغلب انتخاب مناسب برای تجهیزاتی است که دائما مرطوب یا در معرض آب نمک یا اسیدها قرار بگیرند.

سنج
ضخامت استیل مورد استفاده در ساخت سینک شما می تواند بر قیمت ، وزن و توانایی ایستادن در زیر استفاده طولانی و مقاومت در برابر دندانپزشکی تأثیر بگذارد. ورق های فولادی با سنج سنجیده می شوند ، و فولاد نازک تر دارای اندازه پایینی است. 18 سنج نازکترین فولاد موجود برای سینک های آشپزخانه تجاری است. برای بیشتر آشپزخانه ها مناسب است. برای سینک های بسیار پر کاربرد ، اغلب از فولاد 18 سنج استفاده می شود. 16 سنج یک میانه ارائه می دهد.

انواع شیرآلات موجود است؟
دکمه های شیروانی عرشه – آنها به طور مستقیم به بالای سینک متصل می شوند یا روی یک سطح افقی مجاور سوار می شوند.
مجامع پرکننده گلدان – شیرهای مخصوص نصب دیواری که می چرخانند تا بتوانند گلدان ها و سطل های بسیار بزرگ را پر کنند.
مونتاژهای قبل از شستشو: این نازلهای با فشار بالا هستند که با شیلنگ نصب شده اند تا تجهیزات شسته شده قبل از شستشو اجازه دهند قبل از شستن ذرات بزرگ و لایه های ضخیم را از بین ببرند.
شیرآلات دیواری – آنها روی دیوار نصب شده اند. آنها ممکن است از طریق پشت پرده گسترش یابد. آنها در صنایع غذایی بسیار رایج هستند. بیشتر سینک های آشپزخانه تجاری بزرگ با شیرهای دیواری استفاده می شوند.

آیا باید سینک های فولادی ضد زنگ من را به طور کامل مونتاژ کنم؟
سینک ظرفشویی از جنس استنلس استیل به دو شکل موجود است: بسته بندی تخت و کاملاً مونتاژ. سینک ظرفشویی تخت ارزان تر است اما برای مونتاژ نیاز به کار دارد. آنها را می توان راحت تر از سینک های بزرگ و کاملاً مونتاژ شده از طریق درها و راهروها منتقل کرد.

سینک های کاملاً مونتاژ شده برای کار سخت هستند ، اما معمولاً جوش داده شده و با دوام بیشتری دارند.

چه قوانینی برای سینک های رستوران من اعمال می شود؟
هر رستوران باید سینک دستشویی داشته باشد. تنها استثناء مواردی است که فقط مواد غذایی را می پوشند که از قبل بسته بندی می شوند قبل از اینکه داخل آشپزخانه بیایند ، وارد بازار شوند و سپس با بسته بندی دست نخورده بفروشند.

آب مورد استفاده برای شستن ظروف باید قابل شرب باشد. سینک ظرفشویی باید در صورت لزوم تمیز و ضد عفونی شود.

سینک ظرفشویی که برای شستشوی دست در نظر گرفته شده است باید فقط برای شستن دست ها استفاده شود و نه برای هر منظور دیگر.

چگونه باید از غرق شدن از جنس استنلس استیل مراقبت کنم؟
برای تمیز کردن سینک ظرفشویی از جنس استیل ، هرگز از پشم استیل یا ساینده های خشن استفاده نکنید . فولاد ضد زنگ خوردگی ندارد زیرا با لایه نازک اکسید کروم محافظت می شود و در هنگام تماس با فولاد ضدزنگ تشکیل می شود. خراشیدن با مواد سخت می تواند لایه محافظ را از بین ببرد.

سینک ظرفشویی ها را پاک کنید و هر روز شیر دهید. بعد آنها را با دستمال تمیز یا حوله های کاغذی خشک کنید. سینک های استیل ضد زنگ را در هنگام استفاده از آن خشک نکنید.

نکات ضربه بزنید
نصب نوع شیپور خاموشی که سینک و لوله کشی شما برای کار با آنها در نظر گرفته شده بود بسیار آسان تر است. لوله های عمودی برای شیپور خاموشی های عرشه در نظر گرفته شده اند. لوله کشی افقی برای شیپور خاموشی های دیواری در نظر گرفته شده است.

سینک شیرین باعث اتلاف پول می شود. تعویض یک واشر فرسوده در شیرهای نشتی می تواند در طی یک سال صدها پوند برای شما صرفه جویی کند. شیرهای آب خود را بدون نشت و در ترمیم مناسب نگه دارید. استفاده از شیرهای تأیید شده WRAS را در نظر بگیرید .

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>