سویق چیست+خواص و طرز تهیه انواع سویق معجزه آسا- مجله باسلام

از ادغام سویق های سنجد، گندم و برنج می توان سویق چاق کننده تنظیم کرد که حساس خواص مفیدی جهت درمان لاغری، یاری به رشد کودکان و تقویت بنیه بانوان شیرده می باشد. سویق نخود تقویت کننده کمر میباشد و به رفع ضعف کمر و التیام دردهای استخوان یاری می کند و به همین خاطر درمان لطف برای دیسک کمر است. سویق نخود را بیشتر جهت ضعف کمر، دیسک کمر و ضعف مفاصل استعمال می کنند. خواص سویق گندم: هانطور که در مقاله اشاره شد از سویق گندم به جهت وزن گیری جنین در بارداری و وزن گیری کودکان به کار گیری می شود و یک چاق کننده زیاد اثر گذار است. سویق برنج برطرف کننده اسهال و گشاد کننده ی روده ها است. در روایات به سویق گندم، جو، عدس، برنج سیب و خواص آن‌ها اشاره شده است. سویق برنج برای درمان اسهال شدید اثر گذار است. در خرید اینگونه سویقها هم بایستی توجه کرد که به آن نیاز است یا این که نه. در پارسی دیر باز به آن پِست یا پَست میگفتند و در گویش عربی و امروزه به آن سویق یا صویق میگویند. طریق مصرف: سویق سنجد را به نحوه عمومی مصرف گونه های سویق یعنی میل کردن دو قاشق غذا خوری صبح ناشتا به صورت خشک می اقتدار مصرف کرد. مصرف دستکم دو تا چهار هفته قبل از بارداری و سپس از آن. روزمره دو یا سه قاشق غذاخوری از سویق را در ظرفی ریخته و کلیدی یه خرده روغن یا آب مخلوط کرده تا تبدیل به حلوا شده ومیل سویق لاغری شود. ترکیبات همین سویق شامل : سویق گندم، سویق جو، زعفران، روغن زرد(محلی)، روغن کتان می باشد. همین گونه سویق از مخلوط سویق هایی نظیر گندم، جو، عدس، نخود، شکر قهوه ای، سبوس گندم، جوانه گندم، سویا و بقیه افزودنی های مجاز تهیه شده است. اشخاصی که پاهای ضعیفی دارا‌هستند و روش رفتن برایشان اختلال شده، همینطور اشخاصی که به پاهای قوی نیاز دارا‌هستند مثل فوتبالیست ها می توانند از این خوراکی استعمال کنند. مفید در استحکام و پرورش دستگاه اسکلتی، ترمیم و رشد پوست، ارتقاء دهنده شیر مادران، برطرف کننده تب، اثرگذار برای تقویت کلیه و بهترین مکمل غذایی برای دیالیزی ها و رفع نواقص کلیوی نظیر کراتین بالا و دفع پروتئین می باشد. نکته: به جهت اشخاص اهمیت قلیل خونی بیشتر بهتراست حساس سه شیره شیرین شود و برای تقویت رشد کودکان خوبتر میباشد با سویق سنجد میل شود.