سدیم لوریل سولفات (SLS) چیست؟

همانطور كه میدانید سولفوریك اسید دو هیدروژن اسیدی دارد. مثلاً همین شامپو كه به جهت موهای رنگ شده طراحی شده در بالای لیست تركیبات تشکیلدهندهاش آنگاه از آكوآ، سدیم لورت سولفات دارااست البته اصلی تركیبات دیگری نظیر كوكامید و پروپیل بتائین و اُسِریت و روغنهای گیاهی تحریککنندگی این ماده سولفات دار را كاهش دادند. سدیم لوریل سولفات منجر ساخت کف در محصولاتی مثل شامپو حمام و ایجاد حباب می شود.  تحریک کنندگی سولفات ها درصورتیکه شما سدیم لوریل سولفات را در تماس مستقیم پوست قرار دهید، پوست را تحریك میکند. اکنون چنانچه یكی از همین سدیمها را برداریم و به جای آن یك الكل چرب قرار دهیم در صورتی که الكل چرب لوریل الكل باشد، تركیبی كه به دست میآید سدیم لوریل سولفات نامیده میشود. احتمالا باور نکنید ولی طبق تعریف، خمیردندان جزء جور بندی محصولات آرایشی بهداشتی قرار می گیرد. البته همین مخلوط به جهت کرم ها و خمیرها فراوان مناسب است. سولفات ها از همین نظرخوب میباشند که شامپو را دوچندان موثرتر می کنند. در همین منحنی نشان داده شده كه در صورتی که سدیم لوریل سولفات در تركیب حیاتی بتائین به کارگیری شود در یك جایی یعنی مثلاً نسبت 4 به 6 آن، مقدار تحریککنندگی آن به حداقل میرسد. یك منحنی به شما نشان می ‌دهم كه خیلی جالب است. میخواهم به این نتیجه برسم كه درست میباشد كه سولفاتها تحریککننده هستند ولی در كنار بعضی دیگر از اجزاء فرمولاسیون میزان تحریککنندگیشان می تواند كمتر شود. و برخی از سورفاکتانت ها بخش اعظم از سایرین تحریک کننده پوست ما هستند. اینكه حتی چنانچه سولفاتها را در بالای لیست تركیبات تشكیل دهنده دیدیم به آن مفهوم وجود ندارد كه همین شامپو خشن است و لزوماً به مو زخم می زند و پوست را تحریك میکند. حیاتی همین وجود از آنجا که PH بالا می تواند به پارچه زخم برساند، PH شوینده های لباس به توجه در دست گرفتن می شود. نرمی (یا مخملی بودن و کرکی بودن به جهت حوله ها) کمتر برق ساکن (جلوگیری از قفل شدن و چسبیدن پارچه ها به یکدیگر) کمتر پرزها و کرک و موی پارچه (و آسانی در اتو کشی) طریقه عملکرد نرم کننده های پارچه: (نرمی، صافی و کاهش چسبندگی) (شکل 7 را ببینید) نرم کنند های پارچه، سورفکتانت های کاتیونی میباشند به همین معنی که یک سر آن ها قطبی بوده و حساس توشه مثبت است. چگونگی کارایی کمک مراحل ها: اشکال متفاوتی از همین مواد وجود دارد: رطوبت گیر ها کار کشته به لینک تعدادی مولکول آب و ایجاد هیدرات ها هستند. در قبلی سدیم لوریل سولفات شوینده اهمیت شامپو بود البته حلالیت کمی داشته (به علت وجود ترکیبات معدنی حاصل از فرآیند کلروسولفونیک اسید) و جهت ایجاد محلولی شفاف، به آلکانول آمیدها (کوکو منو اتانول آمید با درصد 10-15) یا گلیکول ها نیاز بوده است. درصورتیکه از تایپ کردن همین مطلب لذت بردید و مطمئنا می توانید دیتاها بیشتری در گزینه سدیم لوریل سولفات در صابون لطفا از سدیم لوریل سولفات مضرات کاغذ ما بخواهید.

hacklink al hd film izle php shell indir siber güvenlik türkçe anime izle Fethiye Escort Fethiye Escort Marmaris Escort fud crypter kusadasi escortkusadasi escortbahis siteleri